Input your search keywords and press Enter.

Biljana Borzan, aktualna zastupnica u Europskom parlamentu i kandidatkinja SDP-a na izborima za novi saziv Europskog parlamenta, posjetila je Dubrovnik u petak, 26. travnja.
Tim povodom družila se s građanima Dubrovnika u Gružu, uz dijeljenje promotivnog materijala i brošura u kojima je podsjetila na dvoje aktivnosti u proteklom mandatu.
Ova hrvatska zastupnica dobitnica je EU Oscara na području rodne ravnopravnosti, a hrvatski građani najbolje je poznaju po borbi za jednaku kvalitetu proizvoda u cijeloj Europskoj uniji.
Kako sama kaže, ukoliko osvoji novi mandat u Europskom parlamentu, nastavit će se baviti temama koje se direktno tiču kvalitete života naših sugrađana.
– Moj moto je da “EU radi za ljude”. Europska unija je jedinstveno tržište i na tom tržištu svi građani moraju biti ravnopravni. Neću dopustiti da se hrvatske građane tretira građanima drugog reda. Zahvaljujem svima koji su prepoznali moj trud i rad u Europskom parlamentu, to mi je podstrek za daljnje aktivnosti. – rekla je Borzan l.
Erol Gaši
lokalni asistent zastupnice Biljane Borzan

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *