Input your search keywords and press Enter.

Betonski vodospremnik na Lokrumu

Pozdrav Gradu sa Lokruma koji se nemilice devastiira!
Kome je ovo palo napamet praviti betonsko spremište za vodu pored prirodnih lokrumskih kava za vodu u slučaju požara?? – pitaju nas brojni zaljubljenici Lokruma proteklih mjeseci?
Je li o ovome obaviješten UNESCO pod čijom je zaštitom Rezervat Lokrum još od 1979 godine?!

Predsjednica: Jadranka Šimunović

Betonski vodospremnik na Lokrumu

2 komentara

  • Kristina Curcija napisao:

    Zalost kojoj je uredno istaknut broj građevinske dozvole i obavjest o gradnji. Možda gospođa Šimunovic u ovom trenutku ne vidi tu jasno istaknutu tablu ali sam sigurna da ce se kad projekat bude gotov sigurno pozeljeti slikati na nekoj od ruta kuda prolazi vodoopskrbna i hidrantske mreza visoke zone otoka Lokruma.

  • Kristina Ćurčija napisao:

    Na žalost gospođa Šimunović ovakvim istupima u medijma ponovno pokazuje koliko malo poznaje Zakone po kojima se u RH može nešto gradti, u isto vrijeme ovakvim člancima ona obezvrjeđuje sve one institucije koje su nam temeljem Zakona izdali svoju suglasnost iz čega je u konačnici proizašla građevinska dozvola.
    Gospođa Šimunović uporno ne želi vidjeti uredno istaknutu tablu na kojoj je jasno napisan broj građevinske dozvole i naziv projekta koji se gradi.
    Ovakvim projktom najviša kota Lokruma na 97 metara visine imati će vodu za gašenje požara, time se zaštita Lokruma podiže za još jedan skalin više. Možda gospođa Šimunovic u ovom trenutku ne vidi tu jasno istaknutu tablu ali sam sigurna da ce se kad projekat bude gotov sigurno pozeljeti slikati na nekoj od ruta kuda prolazi vodoopskrbna i hidrantska mreza visoke zone otoka Lokruma.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *