Input your search keywords and press Enter.

Više od 60 govornika iz vrhunskih hotela i turističkog sektora iz cijelog svijeta okupit će se uz 300 kolega sudionika od 8.-10. studenog 2018. u Rixos Libertas hotelu u Dubrovniku na četvrtom izdanju Best Stay konferencije. Predstavit će se uspješne studije slučaja, panel diskusije i radionice kako bi se svi hotelijeri željni novih znanja, vještina i uspjeha upoznali s najnovijim svjetskim trendovima i tehnologijama.

Više od 250 hotelijera već su se registrirali i planiraju svoje putovanje u Dubrovnik. Među sudionicima Best Stay konferencije nalaze se najveći hotelski brendovi, ali i manji, boutique hoteli, koji dolaze iz cijele Hrvatske, ali i iz zemalja poput Engleske, Turske i Švicarske, uključujući:
Accor Hotels, Amadria Park, Arenaturist, Bluesun Hotels & Resorts, Marriott, DO & CO Group, Dubrovnik Riviera Hotels, Envoy Hotel, Falkensteiner, Hilton, Holiday Inn, Hotel Mepas, Hotel More, Hoteli Njivice, Hotelska grupa Budvanska Rivijera, HTP Korčula, Importanne Hotels & Resort, Maistra, Marvie Hotel & Health, Radisson Blu, Sheraton, Valamar Riviera i drugi.

Ususret konferenciji sudionici su izjavili:
“Best Stay je najbolja profesionalna konferencija za našu industriju u regiji. Ona povezuje profesionalce koji dijele iste probleme i prilike te nam daje svima šansu da učimo jedni od drugih.“
– Generalni menadžer, Courtyard by Marriott Belgrade City Center
“Kao i uvijek, želim podijeliti i dobiti nekoliko dobrih ideja, kao i dati i primiti savjete. Isto tako želim se dobro provesti s kolegama iz industrije.”
– Voditelj upravljanja prihodima, Maistra
“Najviše se veselim upoznavanju i susretima kolega iz industrije, razmjeni različitih iskustava, dijeljenju dobrih praksi i od svega toga, inspiraciji za buduće projekte.“
– Marketing Direktor, Lešić Dimitri Palace

“Kao što gosti koji idu na odmor traže jedinstveno, personalizirano i pozitivno iskustvo koje će ih odmoriti, zabaviti i dati im novi vjetar u leđa, tako i to isto dobivaju naši sudionici (na malo drugačiji način) na ovom poslovnom, ali jednako tako zabavnom, praktičnom i inspirativnom eventu, ove godine u Dubrovniku od 8. do 10. studenog.”
– Anja Profozić, direktorica, Proper d.o.o., organizator konferencije.

Osim nove lokacije konferencije u Dubrovniku, organizatori i ove godine najavljuju dodjelu nagrada za one najbolje u turizmu, Best Stay Awards u osam kategorija. Zanimljivi dodatak ovogodišnjem izdanju također je i praktična radionica na temu ljudskih resursa (HR), koja će se održati u subotu 10. studenog na posebnoj lokaciji izvan hotela.

Cijelu listu govornika, partnera i sve ostale novosti i informacije o prijavama i kotizacijama, pogledajte na web stranici www.beststayevent.com

Sandra Koroljević
Hauska&Partner

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)