Input your search keywords and press Enter.

Bespovratna sredstva malim i srednjim poduzetnicima

ŽK Dubrovnik u suradnji s razvojnom agencijom DURA poziva na prezentaciju EU natječaja Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti malih i srednjih poduzetnika, u područjima s razvojnim posebnostima kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) koja će se održati 27. listopada u prostorijama Razvojne agencija Grada Dubrovnika DURA s početkom u 10 sati.

Naime, Ministarstvo poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijava u okviru Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija 2014.-2020”. Poziv je otvoren do 15. siječnja 2016., u ukupnoj vrijednosti 22.800.000 kn, namijenjen malim i srednjim poduzetnicima koji posluju u jedinicama regionalne i lokalne samouprave u područjima s razvojnim posebnostima.
Za Dubrovačko-neretvansku županiju prihvatljivi su prijavitelji iz svih jedinica lokalne samouprave osim grada Dubrovnika, Župe Dubrovačke i Konavala.

Predavač je Igor Bobek, viši stručni suradnik u Sektoru za međunarodne poslove, Hrvatske gospodarske komore.

Sudjelovanje na prezentaciji EU natječaja je besplatno, a prijaviti se možete najkasnije do 26. listopada na e-mail: ntrojanovic@hgk.hr ili tel: 312-099.

Više o natječaju možete pronaći na: http://www.strukturnifondovi.hr/natjecaji/1169.

ŽK Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *