Input your search keywords and press Enter.

Besplatni tečajevi kineskog jezika u Gradu

Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu i ove godine organizira besplatne tečajeve kineskog jezika i kulture u Gradu Dubrovniku. Tečajevi će se održavati dva puta tjedno po 90 minuta u večernjim satima u Poslijediplomskom središtu Dubrovnik (Ulica Don Frana Bulića 4), a držat će ih izvorni govornici kineskog jezika, profesori specijalizirani za poučavanje kineskog jezika strancima.

Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu organizira već treću godinu za redom tečajeve kineskog jezika i kulture za građane Grada Dubrovnika. Na najvišim razinama 20-ak studenata uspješno uči i savladava jezik koji mnogi smatraju nemogućim za usvojiti. Neki od njih su kao stipendisti Konfucijeva instituta prošle godine u srpnju boravili dva tjedna u Pekingu i Šangaju na Ljetnoj školi poslovnog kineskog jezika, a ta mogućnost otvorena je svim punoljetnim polaznicima jezičnih programa Konfucijeva instituta Sveučilišta u Zagrebu. Upisi u ljetni semestar krenut će 17. veljače 2017. godine preko online sustava www.entrio.hr, a sam tečaj počinje 20. veljače 2017. godine. U ljetnom semestru akademske godine 2016./17. upisujemo 45 novih polaznika. Sve informacije o uvjetima upisa i terminima grupa moći ćete pročitati na web stranici (www.ki.unizg.hr) i Facebook stranici (https://www.facebook.com/KonfucijevInstitut.UNIZG) Konfucijeva instituta Sveučilišta u Zagrebu.

Institut uskoro kreće i s promotivnim radionicama kineskog jezika, kulture i kulinarstva u Osnovnoj školi Lapad, Turističkoj i ugostiteljskoj školi te Ekonomskoj i trgovačkoj školi u Dubrovniku.

Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu sveučilišni je centar koji je osnovan s ciljem promicanja kineskog jezika i kulture. Institut je organizirao radionice za sve uzraste, a njegovi profesori, izvorni govornici kineskog jezika, održavaju oko 400 sati kineskog jezika tjedno. Osim jezika, Institut nudi programe kineske kaligrafije i slikarstva, taijija, društvene igre Go te borilačke vještine yongchun. Svi programi su za građane besplatni. Za sva pitanja slobodno se javite na info@ki.unizg.hr.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.