Input your search keywords and press Enter.

Besplatne poduke Tonija Miluna

Toni Milun zasigurno je najpoznatiji predavač u Hrvatskoj, pa i u široj regiji. Proslavio se svojim Youtube uradcima u kojima je matematiku predstavio kao zabavnu u ne tešku znanost. U nastavku pogledajte kako izgleda novi portal na kojem možete naučiti matematiku i puno više.

Online predavanja su već neko vrijeme hit među mladima i Toni Milun je živi dokaz kako stvarno funkcioniraju. Od prvog objavljenog videa, Tonijeve lekcije su pregledane preko 21 milijun puta. Osnovnoškolci i srednjoškolci iz cijele regije potražili su pomoć u savladavanju “teške” matematike na njegovom Youtube kanalu.

Na novom portalu, čiji sadržaj i super izgled možete pogledati OVDJE, Milun će uz podršku nekolicine ostalih profesora nuditi BESPLATANE poduke iz matematike, ali i ostalih predmeta za osnovnu, srednjoškolsku i fakultetsku razinu. Tako ćete moći pronaći odgovore na Vaša pitanja iz kemije, računovodstva, državne mature, fizike, pa čak i hrvatskog jezika. Profesor Toni će također ponuditi pomoć i odraslima, pogotovo po pitanju računanja kredita i ostalih “ružnih, odraslih” stvari.

Na portalu je registracija besplatna, te Toni i njegov tim pozivaju sve zainteresirane  edukatore da postanu partneri i pomognu razvoju edukacijske platforme koja mladim ljudima pomaže u svladavanju školskoga gradiva.

Autor : Matea Jarak
www.biologija.com.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *