Input your search keywords and press Enter.

BESPLATNA RADIONICA “UPRAVLJANJE BUDŽETOM ZA PODUZETNIKE POČETNIKE”

Budžet je temelj za poslovni plan, a zapravo je popis svih rashoda i prihoda. Budžetom pratimo plan i realizaciju poslovnog projekta te je potrebno redovito provjeravati budžet i prilagođavati ga stvarnom stanju. Kako bi vas detaljno upoznali sa značenjem tog pojma za vas smo organizirali radionicu “Upravljanje budžetom za poduzetnike početnike”. Radionica će se održati u subotu, 26. ožujka 2022. godine u prostorijama DURA-e, na adresi Branitelja Dubrovnika 15, 20 000 Dubrovnik s početkom u 9 sati.
Na seminaru ćete naučiti:

• Što je budžet?
• Zašto se i kako radi?
• Kako se njime služiti u planiranju i praćenju poslovanja poduzetnika?
• Kako kreirati budžet za svoj poslovni pothvat?

Detaljno ćemo proći kroz sve ključne dijelove budžeta, podijeliti s vama savjete i iskustvo u upravljanju budžetom te opisati kako možemo praćenjem stanja kroz budžet pratiti tijek poslovanja.

U praktičnom radu pripremit ćemo budžet oglednog poslovnog subjekta.
Predavač Igor Strmečki – radi kao poslovni konzultant, coach i trener tvrtke Pragmatekh za poslovne konzultacije iz Zagreba koja za klijente radi na povezivanju poslovanja i tehničkih rješenja. Posjeduje dugogodišnje iskustvo u međunarodnom korporativnom menadžmentu (SAP, L’Oreal, Coca-Cola). Po formalnom obrazovanju je magistar struke (ETF) te magistar poslovnog upravljanja (MBA).
Predavač je na regionalnim poslovno-tehnološkim konferencijama te povremeni kolumnist za poslovno-tehnološke portale.
Suosnivač je inicijative “Cro Digital Transformation MeetUp” koja po regijama Hrvatske propagira prednosti i mogućnosti korištenje novih poslovnih modela 21. stoljeća za postizanje konkurentske prednosti na tržištu. Vodi se načelom da tehnologija treba biti jeftina i svima dostupna.
Kao trener drži seminare “Budžetiranje za poduzetnike”, “Osnovni informatički alati za poduzetnike”, “CIO/digitalna akademija”, “IT za non-IT”, “Financije za nefinancijaše”.

Prijave se zaprimaju putem online: PRIJAVNICE.

Za prisustvovanje na radionici je potrebno imati COVID potvrdu (ako ste cijepljeni, ako imate negativan (brzi) test na SARS-CoV-2 ili ste nedavno preboljeli bolest COVID-19)

Za više informacija možete nas kontaktirati putem:
E-mail: mpuljas@dura.hr
Telefon: 020/640-271
Požurite, broj polaznika je ograničen!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.