Input your search keywords and press Enter.

BESPLATNA RADIONICA „UČINKOVITA NAPLATA POTRAŽIVANJA“

Problem s naplatom potraživanja (uz loš porezni sustav, tromu, glomaznu, neučinkovitu birokraciju i sl.) većina poduzetnika navodi kao jedan od ključnih problema tekućeg poslovanja i jedan od najvećih faktora ograničavanja rasta u Republici Hrvatskoj.
Iz tog razloga Razvojna agencija Grada Dubrovnka za vas organizira radionicu “Učinkovita naplata potraživanja” koja će se održati u subotu, 02. travnja 2022. g. u prostorijama DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15, 20000 Dubrovnik) s početkom u 09:00 sati.
Učinkovito upravljanje naplatom i dobro postavljeni procesi naplate jedan su od ključeva uspješnog poslovanja tvrtke i minimiziranja gubitaka.
U sklopu jednodnevnog seminara naučite:
· Koji su uzroci problema u naplati
· Vidjeti gdje počinje proces naplate
· Što je bitno u prvim fazama procesa naplate
· Prepoznavanje znakova potencijalnih problema
· Kako se unaprijed zaštititi
· Ustrojavanje poslovnih procesa naplate
· Kako komunicirati s klijentom
· Isplati li se baš uvijek biti krut u naplati
· Pravne mogućnosti
Radionica je namjenjena svim malim i srednjim poduzetnicima koji djeluju na tržištu, a imaju probleme s naplatom potraživanja (a to je na žalost većina).

· Vlasnicima tvrtki i direktorima
· Prodajnom osoblju u tvrtkama
· Osoblju koje je zaduženo za naplatu u tvrtkama

PREDAVAČ: OZREN HUDINA
Ozren Hudina, mag.oec., EMBA, CMC financijski je stručnjak sa više od 16-godina iskustva u bankarstvu i konzaltingu. U bankarskoj karijeri radio je za nekoliko vodećih banaka u Hrvatskoj na pozicijama Risk managera, Višeg financijskog analitičara, Voditelja work-out odjela i Direktora sektora kreditnih rizika. Nakon toga proveo je pet godina radeći za vodeće svjetske konzultantske kuće Deloitte i KPMG, a trenutno je zaposlen na poziciji Direktora prodaje i financijskogu i poslovnog savjetovanja u tvrtci Projekt jednako razvoj d.o.o. Specijalist je za korporativne financije, procjene boniteta, financijsku analizu, due dilligence, naplatu potraživanja i work out klijente. Certificirani je Management Consultant, Project manager, Scrum master, CBA ekspert i stručnjak za Javnu nabavu.
Paralelno uz bankarsku karijeru, posljednjih 10 godina aktivno je uključen u postupke pripreme i provedbe EU projekata, ocjenjivač je na navedenim EU pozivima te stalni konzultant nadležnim javnim tijelima i javnoj upravi (ministarstvima, gradovima i sl.). Također, zadnjih 10 godina je predavač sa službenim zvanjem predavača na nekoliko Visokih poslovnih škola i Učilišta na teme analize financijskih izvještaja, procjene boniteta, izrade poslovnih planova i investicijskih studija, upravljanja rizicima, naplate potraživanja i upravljanja lošim plasmanima, prodajnih i prezentacijskih vještina te pripreme i provedbe EU projekata.

Prijave se zaprimaju putem online PRIJAVNICE.
Više informcija možete dobiti putem e-mail: mpuljas@dura.hr ili telefona: 020/640-271
Za prisustvovanje na radionici je potrebno imati COVID potvrdu (ako ste cijepljeni, ako imate negativan (brzi) test na SARS-CoV-2 ili ste nedavno preboljeli bolest COVID-19)
Požurite, jer broj polaznika je ograničen!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.