Input your search keywords and press Enter.

BESPLATNA RADIONICA „ALATI, TEHNIKE I VJEŠTINE PREZENTIRANJA“

Vještina prezentiranja, javnog nastupa i javnog komuniciranja korisna je u mnogim poslovnim, ali i životnim aspektima. Ta vještina nije ni rezervirana ni predodređena samo za posebne i odabrane ljude, već je ona nešto što svatko može usvojiti. Kao i kod svake vještine, i za njeno usvajanje i uvježbavanje potrebna je određena količina pripreme, vježbe i prakse.

Kako biste naučili kako uspješno prezentirati za Vas smo organizirali radionicu „Alati, tehnike i vještine prezentiranja“ koja će se održati u subotu, 18. ožujka 2023. godine u prostorijama DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15) s početkom u 09:00 sati. Trajanje radionice je 8 sati.

Što je zapravo vještina prezentiranja? To je vještina koja nam omogućuje da o određenoj temi komuniciramo na koncizan, zanimljiv i entuzijastičan način.

Cilj ove interaktivne radionice je omogućiti svakom od polaznika da usvoji i, u simulaciji realnih situacija, isproba nekoliko jednostavnih i vrlo učinkovitih alata kojima će unaprijediti svoju vještinu prezentiranja te dobiti nove ideje i motivaciju za daljnje usavršavanje u tom području.

Sadržaj radionice:

  • Prezentacija metodologija, alata i dobrih praksi
  • Izrada kratke prezentacije u obliku jedne rečenice (high level pitch)
  • Izrada kratke prezentacije u obliku jednog odlomka (elevator statement)
  • Izrada podloge za prezentaciju u trajanju od 2 do 10 minuta (pitch canvas)
  • Interaktivna vježba prezentiranja
  • Povratne informacije i personalizirani savjeti za daljnje usavršavanje vještine prezentiranja

Sve više se u poslovnom okruženju od ljudi očekuje da prezentiraju proizvode i usluge koje nude, projekte, ideje, izvještaje, svoj rad i svoje kompetencije. Dobra prezentacija otvara brojne mogućnosti u poslovnom svijetu.

PREDAVAČ:

Karlo Kukec preko 15 godina radi u inovacijskom ekosustavu i potpori poduzetništvu.

Voditelj je projekata u Invento Capital Partners gdje trenutno sudjeluje na uspostavi Venture Capital fonda u vrijednosti od 50 mil € koji će financirati Deep Tech startupe u regiji.

Uz redovite poslove koji uključuju vođenje EU projekata i inkubacijskog procesa s velikim se guštom, na razne načine i s različitih aspekata bavi i temom pitchinga. Živi u uvjerenju da je nešto malo uspio pripomoći 50-ak tvrtki da usavrše svoje prezentacije i dobiju financiranje iz programa PoC (Proof of concept) HAMAG BICRO-a.

Suorganizirao je brojna pitch natjecanja u sklopu Voogle konferencije te održao niz pitch radionica za studente i poduzetnike.

  1. godine pobijedio je na Ignite pitch natjecanju u Seattlu u sklopu ICBI konferencije, a od 2018. do 2022. godine obnašao je dužnost direktora Tehnološkog parka Varaždin.

 

Prijave se zaprimaju putem online PRIJAVNICE.

 

Više informacija možete dobiti na:

  • E-mail: mpuljas@dura.hr
  • Telefon: 020/640-271

Broj polaznika je ograničen, stoga požurite!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)