Input your search keywords and press Enter.

Band Izae uz novo izdanje!

Glazbeno – scenski kolektiv Izae iz Dubrovnika prepoznato djeluje na kulturno – umjetničkoj sceni od 2005. godine i u proteklom razdoblju objavio je ukupno 8 albuma koji su stekli kultan status u underground krugovima RH i regije. Svojim rijetkim scenskim pojavljivanjima i nastupima zadržali su dozu mističnosti i tek povremeno iznenade svojim koncertima.

Uskoro im izlazi novi album “Kvamb” za Geenger Records koji je naslijedio prošlo izdanje “Snivatelj snima” (2016., Noisy Night). Izae nerijetko stvaraju i nastupaju s nizom kolega i prijatelja, a danas su razveselili slušatelje objavom čak dvije nove pjesme. Za singlKristalna leptirica” napravljen je i mali animirani teaser koji možete poslušati na YouTube kanalu banda . Službena promocija albuma bit će 19. studenog u zagrebačkoj Tvornici Kulture s kolegama Nellcote.

Cjelokupni album je produciran u sklopu godišnjeg programa udruge Audiovizualni centar Dubrovnik i podržan sredstvima UO za kulturu i baštinu Grada Dubrovnika. Datum službene objave je 29. studenog 2019., a već sad se na ovom linku može napraviti narudžba digitalnog izdanja!

Audiovizualni centar Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)