Input your search keywords and press Enter.

AUTO KLUB DUBROVNIK RACING SLAVI 30. OBLJETNICU I IMA ZANIMLJIVO PREDSTAVLJANJE NA PILAMA

Auto Klub Dubrovnik Racing slavi svoju 30. obljetnicu i s velikim uzbuđenjem priprema nezaboravno događanje na Pilama, kako bi obilježili tri desetljeća rada najuspješnijeg automobilisPčkog kluba u Hrvatskoj.
Pozivamo Vas i Vaše cijenjene čitatelje, gledatelje i slušatelje da nam se pridruže 5. i 6. listopada te niže dostavljamo osnovne informacije o eventu:
Lokacija:
Prostor ispred TurisPčke zajednice Grada Dubrovnika, Pile – Brsalje.
Datum i vrijeme:
Četvrtak 05.10. – 12:00-18:00 saP: planirana je izložba trkaćih automobila.
Petak 06.10.2023. – 12:00-17:00 saP: planiran je dinamičan program koji uključuje nagradnu igru s zanimljivim nagradama, uključujući ekskluzivnu prvu nagradu – Vožnju sa Žarkom Knegom u Hyundai Elantri na brdskoj utrci u Dubrovniku u nedjelju, 08. Listopada .2023.
Ostale nagrade uključuju kape, majice, ostali promo materijal kao i druge zanimljive nagrade.
Također, planirano je druženje s trkačima, davanje intervjua te razgledavanje automobila.
PosjePtelje će na predstavljanju dočekaP video zid s uzbudljivim snimkama i fotografijama vožnji, pružajući dublji uvid u bogatu povijest kluba.
Naši domaćini bit će tu kako bi približili povijest kluba posjePteljima i potaknuli ljude da se pridruže našoj uzbudljivoj utrci koju tradicionalno organiziramo na cesP od Mosta Dr. Franja Tuđmana prema Osojniku koja će se održaP 07. i 08. listopada.
Ovo je jedinstvena prilika da zajedno s nama zakoračite u svijet brzine, adrenalina i uspjeha stoga Vas srdačno pozivamo da se pridružite našoj proslavi i podijelite ovu iznimnu priliku s vašom publikom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)