Input your search keywords and press Enter.

Aster kulturno društvo – Dubrovnik: Pčelice zujalice

Aster kulturno društvo – Dubrovnik u nedjelju 26. svibnja u Kazalištu Marina Držića u 11 i 17 sati izvest će svoju novu predstavu „Pčelice zujalice“ (4+).

Predstava je edukativnog karaktera, podučava o životu pčela, pčelinjim proizvodima i važnosti oprašivanja bez kojega bi čitav ekosustav bio ugrožen. Niz glazbenih brojeva približava je formi mjuzikla dok priča prati tri pčelice  koje kreću na uzbudljivo i opasno putovanje. Poruka koju prenose, univerzalna je – zajedništvom i suradnjom svladavaju se i najteže prepreke, a ono što se da otvorena srca, vrati se mnogostruko.

Tekst za predstavu napisala je Lucijana Pendo, režiju potpisuju Lucijana Pendo i Matilda Perković, glazbene brojeve uglazbila je Paola Dražić Zekić, a u pripremi predstave sudjelovao je i Dječji Zbor „Dubrovnik“.

Aster zahvaljuje Dječjem Zboru  “Dubrovnik” i Ivanu Jakiću na pomoći te Gradu Dubrovniku i Kazalištu Marina Držića na podršci.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Kazališta ili preko internetske stranice ulaznice.hr, a rezervacije su moguće telefonom na 020 321 088 ili mailom na blagajna@kmd.hr.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)