Input your search keywords and press Enter.

Analiza drugog i pripreme za treći Dubrovački zimski festival

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić održao je danas radni sastanak sa suradnicima uključenima u organizaciju Dubrovačkog zimskog festivala.
Razgovaralo se o dojmovima upravo završenog prvog dijela festivala – Adventa u Gradu, daljnjem programu koji traje do 10. veljače, a također i o planovima za idući, treći Dubrovački zimski festival.

Svi sudionici sastanka iznijeli su pozitivne impresije, ali i ukazali na moguća poboljšanja. Plan je da treći zimski festival obuhvati razdoblje od studenog ove godine pa sve do Uskrsa 2017. godine, podijeljen na četiri dijela. Doradit će se i poboljšati blagdansko ukrašavanje kako povijesne jezgre tako i svih ostalih dijelova Grada Dubrovnika, a u program uključiti mnogi novi sadržaji.

Po uzoru na Dubrovačke ljetne igre, gradonačelnik Vlahušić ima namjeru brendirati Dubrovački zimski festival, a u zimskom razdoblju gostima ponuditi sadržajem bogate vikende kako bi Dubrovnik postao blagdanska city break destinacija.

Više o trećem izdanju Dubrovačkog zimskog festivala bit će govora sutra, 14. siječnja 2016. godine u 11 sati na konferenciji za novinare, u gradskoj vijećnici.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)