Input your search keywords and press Enter.

Ana Konjuh na korak do glavnog turnira

Ana Konjuh je sa 6:1 i 6:4 nakon sat i 8 minuta igre dobila Japanku Riko Sawayanagi te će igrati u posljednjem, 3. kolu kvalifikacija milijun dolara vrijednog WTA turnira Tokyju,Toray Pan Pacific Open.

U prvom setu Konjuh je sva tri puta oduzela servis Japanki, u drugom, četvrtom i šestom gemu, dok je izgubila svoj u petom. U drugom setu Sawayanagi je napravila break u drugom gemu, povela s 3:0, vodila i sa 4:1 nakon čega je uslijedio niz Ane od pet uzastopnih gemova s kojima je prva nositeljica kvalifikacija prošla dalje.

Prvi set sam stvarno dobro odigrala. Sve me je išlo. Sawayanagi nije imala izgleda, pogotovo sam dobro odigrala na njenom servisu. U drugom setu sam nakratko bila izgubila ritam, tu me je iznenadila sa servisom, međutim, kad sam pohvatala što i kako je ona počela tada servirati, uspjela sam vratiti izgubljeno. U devetom gemu sam još jednom uspjela oduzeti servis Sawayanagi… Sve skupa, zadovoljna sam. Što se tiče igre bilo je bolje nego jučer u 1. kolu kvalifikacija protiv Ruskinje Anastasie Pivovarove, a nadam se kako ću biti još bolja sutra – istaknula je 17-godišnja Dubrovkinja.

U posljednjem kolu kvalifikacija Anu čeka opet domaća tenisačica (21-godišnja Risa Ozaki, 142. tenisačica svijeta, koja je u ulozi osme nositeljice kvalifikacija ili 23-godišnja Miyabi Inoue, 293. sa svjetske rang liste), piše Tonči Vlašić za Dubrovacki.hr .

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *