Input your search keywords and press Enter.

ALH: ‘ZVIJEZDE POD ZVIJEZDAMA’

Jadranski luksuzni hoteli i ove su godine pripremili kvalitetan ljetni program na prekrasnim morskim lokacijama dubrovačkih hotela Excelsior, Grand Ville Argentina i Dubrovnik Palace. Jedanaesto ljeto zaredom, atraktivni prostori dubrovačkih hotela ponovno će poslužiti kao prirodne scenografije na kojima će se odvijati originalni koncertni nastupi vodećih hrvatskih glazbenika. Najrazličitiji glazbeni izričaji, od mediteranskih šansona, jazza, bluesa, popa i rocka do portugalskog Fada, najbolja su pozivnica za ovogodišnji program ‘Zvijezde pod zvijezdama’.

Upravo zbog bogatog glazbenog sadržaja programa, ponajprije kvalitetnih nacionalnih izvođača, te iznimnih ambijenata u kojima se koncert održavaju, ‘Zvijezde pod zvijezdama’ postali su prepoznatljiva i nezaobilazna ljetna glazbena manifestacija za mnoge domaće i strane posjetitelje Dubrovnika kao i Dubrovčane, koji s posebnom pozornošću prate koncerte.

Ovogodišnji program:

DETOUR
Vrtovi hotela Grand Villa Argentina
22.06.2015.g.

KLAPA KAMPANEL
SVEČANO OTVORENJE 66. IZDANJA DUBROVAČKIH LJETNIH IGARA
Vrt Palmi, Hotel Excelsior Dubrovnik
10.07.2015.g.

TEDI SPALATO
Vala Plaža, Hotel Dubrovnik Palace
17.07.2015.g.

JELENA RADAN
Vrtovi hotela Grand Villa Argentina
28.07.2015.g.

NATALI DIZDAR
Vrt Palmi, Hotel Excelsior Dubrovnik
02.08.2015.g.

PARNI VALJAK
Vala Plaža, Hotel Dubrovnik Palace
01.09.2015.g.

zpz

ALH_ZPZ_Program_2015

I ove godine, prihodi od ovogodišnjih ulaznica bit će namijenjeni u humanitarne svrhe.

Zahvaljujemo sponzorima koji su pomogli u realizaciji ovogodišnjeg programa Zvijezda pod zvijezdama: JANA, Ožujsko pivo, DiWagner, Europlakat, LINO d.o.o., PPD Croatia d.o.o.

Još jednom vas pozivamo da se pridružite jedinstvenom programu u kojem smo pripremili mnoštvo raznolikog glazbenog sadržaja u kojem će svatko pronaći nešto za sebe.

Više detalja o ovogodišnjem programu Zvijezda pod zvijezdama:
http://www.adriaticluxuryhotels.com/hr/zvijezde-pod-zvijezdama-2015/

Tvrtka Jadranski luksuzni hoteli d.d je vodeća hotelijerska kompanija sa sjedištem u Dubrovniku. Pod brandom Adriatic Luxury Hotels (ALH) raspolaže sa šest hotela najviše kategorije (Hotel Excelsior, Villa Orsula, Hotel Bellevue, Grand Villa Argentina, Hotel Dubrovnik Palace, Hotel Croatia Cavtat), dvije luksuzne vile (Villa Agave, Villa Sheherezade),Hotelom Kompas u Dubrovniku i Hotelom Supetar u Cavtatu te jedinim hotelom u nacionalnom parku Mljet (Hotel Odisej).

Zrinka Marinović
Voditeljica odnosa s javnošću
www.adriaticluxuryhotels.com