Input your search keywords and press Enter.

Alfaplan građenje d.o.o. šalje priopćenje povodom jučerašnjeg medijskog istupa Nikole Sršena

Odvjetnica Viktorija Knežević obraća se javnosti po nalogu trgovačkog društva Alfaplan građenje d.o.o. iz Dubrovnika, a povodom jučerašnjeg medijskog istupa Nikole Sršena u kojem optužuje  Alfaplan građenje da su zaposlenici tog društva njemu teškom mehanizacijom uzrokovali ozljedu:

‘Optužbe odbacujemo kao neistinite.

Društvo Alfaplan građenje d.o.o. je tijekom jučerašnjeg dana pristupilo uklanjanju vozila, strojeva i opreme koji se nalaze na lokaciji Glavica Babinog kuka kao bi omogućili mirnu predaju u posjed dijela nekretnine koja je predmet izvlaštenja Gradu Dubrovniku.

Tijekom izvođenja radova, članovi obitelji Sršen su u više navrata i na razne načine onemogućavali kretanje vozila i strojeva koje se poduzimalo isključivo sa ciljem mirne predaje nekretnine u posjed Grada Dubrovnika na način da su se postavljali ispred vozila Alfaplan građenja, postavljali prepreke od svojih vozila i onemogućavali mirno napuštanje lokacije.

Alfaplan građenje je događaj prijavio policiji i komunalnoj službi Grada Dubrovnika.

Grad Dubrovnik na predmetnoj lokaciji ima postavljene kamere koje pokrivaju cjelokupno područje, pa pozivamo Grad Dubrovnik da cjelokupnu snimku od jučerašnjeg dana objavi i učini dostupnim svim građanima kako bi javnost bila potpuno i istinito informirana.

Važno je napomenuti da Grad Dubrovnik danas nakon preuzimanja gradilišta ima obvezu po propisima koji su važeći u djelatnosti građenja, gradilište osigurati i onemogućiti svaki prolazak kako ljudima tako i vozilima, dok se cesta ne izgradi i ne dobije uporabnu dozvolu.

Nadamo se da Grad nije preuzeo nekretninu samo kako bi omogućio ilegalan prelazak vlasnika luksuznih vila preko gradilišta koje nitko ne smije koristiti kao cestu za kolni i pješački prolaz dok se ne ishodi uporabna dozvola jer bi to bio dokaz o očiglednom pogodovanju.’

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.