Input your search keywords and press Enter.

Aktivnosti zbora Libertas: Novo upravno vijeće

U slavljeničkom tjednu u kojem je, u prigodi 35. rođendana, mješoviti zbor Libertas sugrađanima poklonio cjelovečernji koncert u Kneževom dvoru, održana je i redovita izborna skupština zbora.

Novi predsjednik zbora je Nikola Pavlović, pročelnik Upravnog odjela za financije Grada Dubrovnika, predsjednica Upravnog vijeća je Zorana Koroman, a članovi Upravnog vijeća su Ignacija Muhoberac, Nikša Konsuo, Josip Zedniček i Paulina Bačić.

Zbor je zahvalan svojoj donedavnoj predsjednici Terezini Orlić, predsjednici Hrvatske gospodarske komore, Županijske komore Dubrovnik i predsjednici hrvatske udruge poslovnih žena KRUG, na predanom radu za dobrobit zbora tijekom proteklog mandata. Gospođa Orlić uvijek će ostati draga prijateljica zbora Libertas.

Među planovima za skoru budućnost je svakako nastup na Svečanom otvorenju Dubrovačkih ljetnih igara i organizacija nekog novog gostovanja tijekom 2015.  Jedan od prioriteta je svakako pomlađivanje zbora pa su svi koji žele i znaju pjevati pozvani doći jer u zboru Libertas audicija traje neprekidno.

Paulina Bačić, PR Zbora Libertas

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)