Input your search keywords and press Enter.

Akcija “Zelena čistka”

IZ privatne gimnazije javljaju da će se u utorak (16.04.2019.) u njihovoj školi – Dubrovačka privatna gimnazija – održati akcija Zelena čistka Let’s do it Croatia!– jednodnevna akcija čišćenja divljih odlagališta otpada koja je najveći ekološki volonterski projekt u Hrvatskoj.

Temeljni ciljevi ove čistke su osvještavanje o važnosti primarnog odvajanja otpada, čišćenje ilegalno odloženog otpada, podizanje svijesti o stvaranju i odlaganju otpada, o važnosti očuvanja okoliša, prirode i planete Zemlje, kao zajedničkog dobra sviju te utjecaj na promjenu vrste i/ili količine materijala koji se koriste za ambalažu u proizvodnji i uslugama.

Ove godine, kao i lani, akciju „Zelena čistka“ nadopunili smo jednom divnom suradnjom s Turističkom zajednicom grada Dubrovnika i OŠ Ivana Gundulića.
Turistička zajednica i Vrtlar ovu akciju obogatili su prigodnom donacijom sadnica, tako će se učenicima Dubrovačke privatne gimnazije pridružiti i eko grupa OŠ Ivana Gundulića, te će zajedničkim snagama očistiti, ali i urediti okoliš škole.

MJESTO ODRŽAVANJA: Dubrovačka privatna gimnazija/OŠ Ivana Gundulića- Sustjepanska 4

VRIJEME ODRŽAVANJA: 08.00- 10.00 sati


mr. sc. Tomislav Franušić, ravnatelj
DUBROVAČKA PRIVATNA GIMNAZIJA

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *