Input your search keywords and press Enter.

Akcija za uređenje vrtnih površina Pčelice

Povodom  obilježavanja Dana planete Zemlje te u skladu s misijom i na incijativu  Blue Energy Teama Hotela Hilton Imperial Dubrovnik, u suradnji s dječjim vrtićem “Pčelica” u Mokošici, u subotu 25. travnja s početkom u 8 sati održati će se volonterska akcija uređivanja vrtnih površina dječjeg vrtića “Pčelica”.

Akcija se sastoji od uklanjanja otpada u bližoj okolici vrtića, uređenja travnatih površina i sadnje autohtonih biljaka i cvijeća.

Tim povodom želi se dobrim primjerom djeci ukazati na važnost očuvanja prirode i okoliša, te im u nasljedstvo ostaviti brigu o posađenim biljkama i svijest o štetnosti neprimjereno odbačenog otpada.

Izrada banera koji će na centralnoj poziciji imati upravo crtež planeta Zemlje, te njihovim ručicama koje ga simbolično pridržavaju, ostat će u njihovim prostorima kao podsjetnik na ovu lijepu akciju u kojoj će osim volontera iz redova zaposlenika hotela Hilton Imperial Dubrovnik, sudjelovati i odgajateljice, djeca i roditelji djece koja pohađaju vrtić “Pčelica”.