Input your search keywords and press Enter.

Kako bi obilježili međunarodni Dan planeta Zemlje koji je bio ovaj tjedan te pripremili plažu za nadolazeću turističku sezonu, u nedjelju, 28. travnja je u organizaciji Sunset Beacha Dubrovnik i Ronilačkog kluba Dubrovnik te uz podršku tvrtke Čistoća d.o.o. očišćeno područje akvatorija u uvali Sumratin.

Trenutno smo u pripremama za nadolazeću sezonu kako bi se i domaći i strani gosti što ljepše osjećali na Sunset Beach-u Dubrovnik, a te pripreme, između ostalog, uključuju i akcije čišćenja podmorja koje svakako planiramo ponoviti u budućnosti.“, izjavio je ovom prigodom direktor operacija Sunset Beach-a Dubrovnik Mili Vučković.

„Ljudi već desetke godina od mora isključivo uzimaju što znači da je krajnji trenutak da mu nešto počnemo i vraćati, a akcije čišćenja su u tome prvi korak. Rado smo se odazvali pozivu Sunset Beach-a Dubrovnik kako bismo očistili područje akvatorija u uvali Sumratin, te smo ove godine planirali još desetak akcija na području čitave županije.“, dodao je Vlaho Radonić, tajnik-instruktor Ronilačkog kluba Dubrovnik.

Ukupno je iz mora izvađeno oko 2 kubika otpada, a kako je izgledalo čišćenje pogledajte u fotogaleriji.

 

 

 

Anđela Jelić

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)