Input your search keywords and press Enter.

Air France proslavio 90 godina

Air France proslavio 90 godina elegancije legendarnim uniformama na spektakularnoj 3D modnoj ekstravaganci

 

Air France, ime koje je sinonim za eleganciju i izvrsnost u svijetu zrakoplovstva, s ponosom je obilježio 90. godišnjicu slaveći devet desetljeća nenadmašne usluge, inovacije i stila. Ovom značajnom prigodom zrakoplovni prijevoznik odao je počast svojoj bogatoj povijesti, neraskidivo povezanoj s evolucijom civilnog zrakoplovstva, potpuno posvećenoj sigurnosti i udobnosti svojih putnika.

Ovu jedinstvenu obljetnicu i 90 godina elegancije, Air France je prigodno obilježio u Francuskom paviljonu, nazdravivši zajedno sa svojim najvažnijim partnerima godinama koje sijede. Alida Bubanko Ralić, Air France KLM voditeljica prodaje za Hrvatsku tom je prilikom rekla: izuzetno sam ponosna i sretna što ovu obljetnicu možemo obilježiti i proslaviti zajedno s našim najcjenjenijim kupcima i partnerima na ovako posebnoj lokaciji. Koristeći eleganciju najsuvremenije tehnologije, vidjeli smo kako se prošlost i budućnost spajaju na besprijekoran način, baš kao što smo to uvijek činili i činit ćemo i nadalje u Air France-u.’

 

Virtualna počast 90 godina elegancije

Kao dio proslave, Air France je predstavio jedinstvenu i zadivljujuću modnu reviju, modernu i održivu posvetu kultnim uniformama koje su stjuardese nosile u proteklih 90 godina. Za razliku od tradicionalnih modnih izložbi koje uključuju fizički transport odjeće na različite lokacije, Air France je odabrao vrhunski pristup — 3D modnu reviju koja donosi eleganciju prošlosti u sadašnjost.

3D modna revija gledateljima je pružila očaravajuće putovanje kroz devet desetljeća povijesti Air France-a i prizivajući duh klasičnih modnih revija. Evolucija uniformi stjuardesa, ne odražava samo modne trendove koji se mijenjaju, već i posvećenost zrakoplovne kompanije kombiniranju stila s funkcionalnošću.

 

Isticanje kultne ostavštine

Kratki film prikazao je prvu uniformu koju su stjuardese Air France-a nosile 1946. godine, a koje je dizajnirala Georgette Renal, inspirirana prošlim vremenima i vojnim utjecajima. Vidljiva je transformacija u elegantniji, ženstveniji stil koji nam je donijelo odijelo Georgette de Treze iz 1951. godine. Revija se nastavlja uz kultne uniforme Christiana Diora i Balenciage, ne ostavljajući nikakvu sumnju u snažnu vezu između Air France-a i haute couture mode. Film bilježi duh desetljeća s odijelima poput Concorde haljine iz 1976. koju je dizajnirala modna kuća Jean Patou, Carvenove “Tropical” haljine iz 1978., ljetne haljine Louisa Ferauda iz 1987. te jedne od najpoznatijih Air France-ovih oniformi, haljine Frigate iz 1987. Najmodernija odijela revije su ljetno odijelo Nina Ricci iz 1997., te plava ljetna haljina Christian Lacroix-a iz 2005., koja je redefinirala uniforme Air Francea.

 

Posluživanje sa stilom

Od elegantnih i klasičnih stilova s ​​početka 20. stoljeća do modernih, elegantnih dizajna današnjice, uniforme su uvijek utjelovljivale esenciju francuske elegancije i sofisticiranosti.

Sjajna povijest Air France-a utkana je u strukturu samog civilnog zrakoplovstva. Tvrtka je odigrala ključnu ulogu u unapređenju zrakoplovne tehnologije i operativne izvrsnosti. Tijekom godina, Air France je bio dosljedno posvećen sigurnosti putnika, udobnosti i pružanju vrhunskih usluga u zrakoplovu. Ova predanost učinila je Air France simbolom povjerenja, pouzdanosti i francuske elegancije u zrakoplovnoj industriji.

 

Pridružite se slavlju!

U sklopu proslave 90. obljetnice, Air France ne samo da oduševljava publiku svojom virtualnom modnom revijom, već se i upečatljivo predstavio u Galeries Lafayette u Parizu. Poznata robna kuća ugostila je ekskluzivnu izložbu Air France-a u znak sjećanja na 90 godina elegancije. Ova jedinstvena izložba povela je posjetitelje u svijet zrakoplovstva i stila, prikazujući predanost zrakoplovne kompanije luksuzu, modi i umjetnosti putovanja.

Air France poziva sve da se pridruže obilježavanju ove značajne obljetnice, poziva putnike i entuzijaste da istraže njegovo 90-godišnje putovanje elegancijom. Doživite glamur prošlosti i inovativnost sadašnjosti uz Air France koji se nastavlja uzdizati do novih visina u svijetu zrakoplovstva.

Za više informacija posjetite www.airfrance.com/90years.

 

O Air France-u

 Od 1933. Air France predstavlja i ističe Francusku diljem svijeta. S aktivnostima orijentiranim na prijevoz putnika, tereta i održavanje zrakoplova, Air France je vodeći europski zrakoplovni prijevoznik. Njegovu radnu snagu čini više od 38.000 zaposlenika koji su svakodnevno posvećeni pružanju jedinstvenog putničkog iskustva svakom putniku.

Air France, KLM Royal Dutch Airlines i Transavia čine Air France-KLM grupu. Grupa se oslanja na svoja moćna središta u Paris-Charles de Gaulleu i Amsterdam-Schipholu kako bi ponudila široku međunarodnu mrežu. Flying Blue program za putnike koji često putuju ima više od 17 milijuna članova. Air France i KLM dio su alijanse SkyTeam-a, zajedno s drugih 18 zrakoplovnih kompanija članica.

Air France si je postavio ambiciozne ciljeve održivog razvoja, radi na smanjenju i podržava projekte koji apsorbiraju i pohranjuju ugljik iz atmosfere u prirodne ponore ugljika. Kao dio programa Air France ACT, kompanija se obvezala smanjiti emisije CO2 po putniku-km za 30% u odnosu na 2019., što znači -12% apsolutne emisije CO2. Ovu ambiciju podupiru velika ulaganja u obnovu flote s novom generacijom zrakoplova s ​​učinkovitijom potrošnjom goriva, razvoj korištenja održivijih zrakoplovnih goriva ili upotrebe eko-pilotiranja.

 

O Air France-KLM grupi

Globalni igrač sa snažnom europskom bazom, glavna područja poslovanja Air France-KLM grupe su prijevoz putnika, prijevoz tereta i zrakoplovno održavanje.

Air France-KLM vodeća je grupa zrakoplovnih prijevoznika u međunarodnom prometu na polasku iz Europe. Svojim klijentima nudi pristup svjetskoj mreži koja pokriva više od 310 odredišta zahvaljujući Air France-uu, KLM Royal Dutch Airlines-u i Transavia-i, uglavnom iz svojih središta u Paris-Charles de Gaulle i Amsterdam-Schiphol.

Zajedno sa svojim partnerima Delta Air Lines i Virgin Atlantic, Air France-KLM upravlja najvećim transatlantskim zajedničkim pothvatom, s više od 340 dnevnih letova u 2019.

Prepoznata već 18 godina kao vodeća industrija u održivom razvoju, Air France-KLM grupa odlučna je ubrzati prijelaz na održivije zrakoplovstvo. Od 2003. Air France-KLM grupa članica je inicijative Global Compact Ujedinjenih naroda. Primarna svrha je dati značajan doprinos ciljevima održivog razvoja UN-a, usklađenim s aktivnostima Air France-KLM grupe.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)