Input your search keywords and press Enter.

Advent u Gradu i Dubrovački zimski festival započinju u subotu

Paljenjem prve svijeće na adventskom vijencu kod Male Onofrijeve fontane, uz prigodni program Župe Velike Gospe i Župe svetog Andrije, u subotu, 28. studenog 2015. godine u 19.30 sati započinje Advent u Gradu i Dubrovački zimski festival.

Nakon toga će se u 20.00 sati upaliti i dekorativna blagdanska rasvjeta na Stradunu, uz predstavljanje ponude adventskih kućica.

Dubrovački zimski festival drugi će put pod istu kapu staviti zabavu, kulturu, gastronomiju i umjetnost. Najljepše pozornice Grada ugostit će talentirane i vrijedne, male i velike umjetnike. Ove godine najmlađi sugrađani moći će uživati u dječjem blagdanskom programu Orlandino, kojeg će skupa s odraslima stvarati djeca iz dubrovačkih vrtića i osnovnih škola, a otvara se 5. prosinca u Gružu, u parku Luja Šoletića.

U uvjerenju kako će u bogatom programu Festivala koji će se odvijati sve do 10. veljače 2016. godine svatko pronaći nešto za sebe, Grad Dubrovnik poziva sve svoje sugrađane da se pridruže svečanom otvorenju ove subotnje večeri.

Program će se nastaviti od 21.00 sat rođendarskim koncertom Soundset Raguse. Kao poklon sugrađanima pripremili su nastup grupe Vatra.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *