Input your search keywords and press Enter.

Volonturizam – spoj volonterstva i turizma

Dodaj novu„Volonturizam – spoj volonterstva i turizma
u razvoju zajedničkog prekograničnog turističkog prostora“

Poštovani, ovim Vas putem pozivamo na i molimo da najavite prvu hrvatsku konferenciju o volonturizmu koja će se održati u Dubrovniku 2. lipnja u hotelu „Lero“,  s početkom u 9:30 sati.

Udruga „MI“ – Split u partnerstvu s ADP Zid iz Podgorice, Općinom Herceg Novi, Udrugom Bonsai i Udrugom hrvatskih putničkih agencija provodi projekt „Otvorite granice za pustolovine i nove mogućnosti putovanja“.

Volonturizam spaja najbolje ciljeve civilnog sektora s uzbuđenjem i avanturističkim duhom turističkog putovanja kako bi se stvorio stimulativan odmor od javnog interesa, usmjeren na društvo i korist zajednice. Volonturizam nudi, kao što sama riječ kaže, putovanje radi odmora uz volontiranje na odredištu putovanja.

Na konferenciji ćemo predstaviti inovacije vezane uz ovakav oblik turizma, kao i konkretne primjere sudjelovanja volonturista u zajednici u prekograničnom prostoru Hrvatske i Crne Gore.

Projekt se provodi u sklopu EU prekograničnog IPA komponenta II, programa za Hrvatsku i Crnu Goru 2012-2013., s ciljem jačanja suradnje između javnog, profitnog i neprofitnog sektora putem razvoja volonturizma kao inovativnog i prepoznatljivog turističkog proizvoda u zajedničkom turističkom prostoru hrvatsko-crnogorskog prekograničnog područja.

Za sve dodatne informacije, kontaktirajte nas telefonski na broj 091/3291300 (Nives Ivelja), ili e-mailom na zrinka@udruga-mi.hr.

U nastavku možete pronaći program konferencije:

Tijana Tešija
Udruga “MI” – Split

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *