Input your search keywords and press Enter.

Potaknuti prošlogodišnjim velikim odazivom vjernika u Dubrovačkoj biskupiji, kada je prvi put održana molitvena inicijativa “24 sata za Gospodina”, Vijeće za katehizaciju i novu evangelizaciju i ove godine se pridružuju općoj Crkvi i odaziva na poziv pape Franje, te od petka 4. ožujka do subote 5. ožujka organizira kontinuiranu molitvu tijekom 24 sata u crkvi Male braće u Dubrovniku.

Molitvena inicijativa “24 sata za Gospodina” započinje pobožnošću križnog puta u crkvi Male braće u petak 4. ožujka u 18.15 sati, a nastavlja se svečanom misom otvorenja u 19 sati koju će predvoditi dubrovački biskup mons. Mate Uzinić. Nakon mise u 20 sati, bit će izložen Presveti Oltarski Sakramenat nakon čega slijedi cjelonoćno klanjanje pred Presvetim.

Klanjanje se nastavlja i tijekom cijelog sljedećeg dana (subota, 5. ožujka) do predvečerja kada će biti pokorničko bogoslužje (u 17.30 sati). Molitvena akcija „24 sata za Gospodina” bit će zatvorena euharistijskim slavljem u 19 sati kojeg će predvoditi biskup Uzinić.

Angelina Tadić
voditeljica Ureda za medije Dubrovačke biskupije

24-sata-1 24-sata-2

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *