Input your search keywords and press Enter.

4. Filmske večeri Soundset Raguse

Sve je spremno za 4. Filmske večeri Soundset Raguse koje će se održati ovog vikenda, od petka 22. do nedjelje 24. srpnja 2016. na glavnom tenis terenu u uvali Lapad.

Za još jedan nezaboravan i potpuno besplatan filmski ljetni provod na otvorenome Soundset Ragusa je ove godine pripremila trenutno najveće filmske hitove koji će posebno razveseliti najmlađe, ali i one malo starije filmoljupce.

Sa zalaskom sunca, u petak 22. srpnja u 20:30 sati, ovogodišnje filmske večeri otvara zaboravljiva ribica Dora u filmskom hitu Disneya i Pixara ‘Potraga za Dorom’ (2016.) sinkroniziranom na hrvatski jezik.

Projekcije na otvorenom u Lapadu nastavljaju se u subotu 23. srpnja u 21 sat kada će gledatelje, s prvim mrakom, u pustolovnu džunglom odvesti dječačić Mowgli u još jednom Disneyevom hitu ‘Knjiga o džungli’ (2016.) koja nas još jednom podsjeća na prave životne vrijednosti.

Nikad zabavnije filmske projekcije u Uvali Lapad završavaju u nedjelju 24. srpnja s početkom u 20:30 sati filmskim hitom ‘Angy birds’ (2016) koji nam otkriva zašto su planetarno popularne ptice tako ljute.

Jednako kao i prethodnih godina, 4. Filmske večeri Soundset Raguse u potpunosti su besplatne za sve posjetitelje baš kao i piće i kokice na što je posebno ponosna direktorica Soundset Raguse Katija Krečak Jarović.

-Svih ovih godina naši najvjerniji posjetitelji bila su djeca pa smo posljednje ‘Filmske večeri’ odlučili posvetiti upravo njima. Posebno nas veseli što smo, uz pomoć naših partnera, sugrađanima omogućili besplatne projekcije najaktualnijih filmskih hitova na otvorenome. Hvala svima koji su ove godine sudjelovali u realizaciji projekta i sigurni smo da će tribinama u Lapadu zavladati prava obiteljska atmosfera – istaknula je Krečak Jarović.

Sve aktualnosti u vezi ovogodišnjih projekcija pratite svakodnevno u eteru Soundset Raguse.

Ilustracija: http://assets.inarkansas.com/56728/children-eating-popcorn-in-movie-theater-illustration.jpg

filmske veceri plakat

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)