Input your search keywords and press Enter.

35. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore

35. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a

održat će se u ponedjeljak 27. studenoga 2023. s početkom u 10:00 sati

Hotel Well (kongresna dvorana Invigo, Terme Tuhelj).

 

Domaćin ovogodišnjeg Kongresa je Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije, a pokrovitelji i partneri su Ministarstvo turizma i sporta RH, Krapinsko-zagorska županija, Hrvatska turistička zajednica, HDS ZAMP i Metro Hrvatska.

Kongres će biti posvećen raspravama o trenutnom stanju u ugostiteljstvu, izazovima nedostatka radne snage i zapošljavanja te turističkom potencijalu cjelogodišnjeg turizma kontinentalne Hrvatske, u kojima će sudjelovati relevantni stručnjaci i predstavnici nadležnih institucija za aktualna pitanja u sektoru ugostiteljstva i turizma.

Uz mnoge visoke uzvanike te predsjednika Hrvatske obrtničke komore Dalibora Kratohvila, potpredsjednike HOK-a, predsjednika Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a Franza Letice  i članova Ceha, svečanom otvorenju Kongresa prisustvovat će krapinsko-zagorski župan Željko Kolar. Uoči druge panel rasprave okupljenim ugostiteljima i turističkim djelatnicima obratit će se ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac kao pokrovitelj ovog tradicionalnog skupa ugostitelja i turističkih djelatnika.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)