Input your search keywords and press Enter.

3. međunarodna znanstvena konferencija Naše more 2023

Pomorski odjel Sveučilišta u Dubrovniku organizira treću međunarodnu konferenciju Maritime Science & Technology Naše more 2023. Konferencija će se održati od 14. do 16. rujna 2023. u Kampusu Sveučilištu u Dubrovniku. Svečano otvorenje planirano je za četvrtak, 14. rujna, u 9 sati.

Pozvani govornici na Konferenciji su: prof. dr. sc. Damir Zec, Pomorski fakultet Sveučilišta u Rijeci, dr. Syed Asif Altaf Chowdhury, koordinator pri Međunarodnom savezu transportnih radnika i dr. Yusuke Mori, zamjenik izvršnog direktora, Međunarodna udruga pomorskih sveučilišta (IAMU). Sudjelovat će veliki broj stranih i domaćih predavača i stručnjaka iz pomorstva koji će se baviti pitanjima sigurnosti, inovacija i otpornosti u pomorskoj industriji.

U okviru konferencije održat će se dva panela – 14. rujna panel o edukaciji pomoraca, a 15. rujna panel o aktualnim izazovima u pomorstvu,  na kojima će sudjelovati predstavnici akademske zajednice, tvrtki, Sindikata pomoraca Hrvatske i Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

Cilj je konferenciji okupiti znanstvenike, mlade istraživače i stručnjake iz prakse kako bi podijelili svoja iskustva i rezultate istraživanja svih područja pomorskog prometa i tehnologije te odgovoriti na aktualna pitanja s kojim se tržište susreće.

Program Konferencije može se pregledati ovdje:

unidu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.