Input your search keywords and press Enter.

3. Filmske večeri Soudnset Raguse: ulaz, piće i kokice besplatni

Soundset Ragusa s ponosom najavljuje program 3. Filmskih večeri na otvorenom u suradnji s Continental filmom. Ovog vikenda, od petka 24. srpnja do nedjelje 26. srpnja s početkom u 21:00 sat, sugrađani i gosti grada i županije imaju priliku uživati u besplatnim projekcijama filmskih hitova na velikom platnu na teniskim terenima u Lapadu.
– Filmske večeri Soundset Raguse već polagano postaju lapadska tradicija koju jednostavno moramo nastaviti i ovog ljeta. Ponovno smo za sve filmoljupce pripremili tri hita, od kojih je jedan namijenjen našim najmlađima dok su druga dva s engleskog govornog područja pa u besplatnim projekcijama mogu uživati i strani posjetitelji. Naravno, i ove smo se godine potrudili počastiti sve posjetitelje filmskom projekcijom, pićem i nezaobilaznim kokicama.
Projekcije na teniskim terenima u petak 24. srpnja otvara biografska drama Nevidljiva žena – ekranizacija jedne od najvećih ljubavnih priča u povijesti književnosti čiji je glavni junak Charles Dickens, a kojeg je za ovu priliku utjelovio Ralph Fiennes, ujedno i redatelj filma.
Subotnja večer 25. srpnja u Lapadu rezervirana je za cijelu obitelj. Na rasporedu je igrani film za djecu Koko i duhovi prema romanu Ivana Kušana, a u režiji Daniela Kušana. Ova će projekcija starije zasigurno vratiti u djetinjstvo, dok će djecu uvijek iznova oduševiti Kokove avanture.
Zadnje večeri, u nedjelju 26.srpnja bit će prikazana drama pod nazivom Joe u kojoj glavnu ulogu utjelovljuje Nicolas Cage. Film je snimljen prema istoimenom romanu Larryja Brownea koji se bavi odnosom bivšeg zatvorenika Joe-a i 15-godišnjeg dječaka beskućnika Garija.
Uz moto „ništa nas ne može iznenaditi osim možda vremena“ ovaj vikend rezervirajte za filmske večeri na otvorenom – sve je besplatno, a svaku večer program počinje u 21:00 sat.

Katarina Lučić
Soundset Ragusa
Glavna urednica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *