Input your search keywords and press Enter.

Volonterska akcija ”72 sata bez kompromisa”

“72 sata bez kompromisa”, volonterska trodnevna akcija, održat će se od petka, 14. listopada do nedjelja, 16. listopada u Dubrovniku. Tijekom tri dana volonteri koji se prijave na mjestima koja im budu dodijeljena pokušat će, kako stoji u pozivu na sudjelovanje u akciji, „prljavo očistiti, pokidano popraviti, tužne razveseliti, bolesne ohrabriti“.

Otvaranje projekta „72 sata bez kompromisa“ bit će u četvrtak, 13. listopada, misnim slavljem u Male braće u 19 sati, a zatvaranje će biti u nedjelju, 16. listopada uz „veliko slavlje svega dobrog učinjenog, novih prijateljstava i predivnih iskustava“.

Trodnevna volonterska akcija „72 sata bez kompromisa“ u isto vrijeme održavat će se u četiri grada u Hrvatskoj, u Dubrovniku, Splitu, Zadru i Zagrebu.

U Dubrovniku akciju „72 sata bez kompromisa“ organiziraju Studentski katolički centar Dubrovnik (SKAC_Du) u suradnji s Vijećem za mlade i Caritasom Dubrovačke biskupije. Projekt je, inače, osmišljen i pokrenut prije desetak godina u Njemačkoj s ciljem animiranja mladih i promicanja solidarnosti, zajedništva, kreativnosti i volonterstva.

Mladi koji žele volontirati mogu se prijaviti na: http://prijava.72sata.hr/72sata/prijava_volontera

Angelina Tadić
voditeljica Ureda za medije Dubrovačke biskupije

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.