Input your search keywords and press Enter.

Odgovorne službe gdje ste ???

Dok smo danas bili u volonterskoj akciji sađenja maslina, pituravanja i uređivanja dječjih igrališta kod Eko parka Ombla u Mokošici zajedno s volonterima kompanije Mindvalley i Volonterskim centrom Dubrovnik, netko je iskoristio priliku i skroz slomio i bacio nedavno postavljenu drvenu ogradu na ulazu u Eko park Ombla! Prije 10 dana ograda je bila samo jednim dijelom namjerno slomljena, kada smo odmah pozvali PU Dubrovnik!
Tko to provocira naše ekološke udruge Eko Omblići & Zeleno Sunce, iz Mokošice pitamo se jer ovo shvaćamo kao napad na naš vrijedni i svijetli rad s djecom i mladima u očuvanju prirode i tradicijskih tekovina Lijepe naše… Nama je ovih vandalizama stvarno dosta, hoćemo u miru raditi s djecom, mladima na očuvanju prirode!
Dok smo se družili nekoliko sati danas (i to na +30) sa 50 volontera kompanije Mindvalley osjetili smo koliko cijene i poštuju naš volonterski rad s djecom i mladima Mokošice i Grada, posebno kada su vidjeli lijepo uređeni zeleni i rascvjetani Eko park Ombla i vesele Eko Ombliće!
Molimo odgovorne službe Grada koje brinu o nama civilnim udrugama i službe koje brinu za sigurnost djece i mladih na prostorima za igru da hitno istraže tko to nas uznemirava i non- stop (od 2004 god.) uništava vrijedne eksponate Eko parka Ombla u Mokošici?

Predsjednica:
Jadranka Šimunović