Input your search keywords and press Enter.

Ponovo vandalizam u Eko parku Ombla u Mokošici koji je upravo ovih dana potpuno obnovljen i postavljen video nadzor !!

Ovih dana ponovo su vandali lomili i rušili po Eko parku Ombla ..ovo je već 20.vandalizam od kada su postavljeni drveni eksponati u Eko parku Omblau Mokošici još prije 11 godina ili točnije 2004 godine.
Tako je slomljena novo postavljena drvena ograda na početku Eko parka Ombla, zatim polomljena velika „romantična ljuljačka, iščupan iz postolja drveni novi koš za sitno smeće , slomljene grane smokava ,iščupane(i odbačene ) sadnice limuna , dubrovačkih ljutih naranača i proljetnica a ukradeno nekoliko sadnica maslina, oleandra i mjendula koje su prošle godine posadili s Eko -Omblićima članovi Kluba + 65 iz Lapada !
Tijekom ovog proljeća Eko park Ombla je potpuno obnovio Grad Dubrovnik, Vrtlar ga hortikulturno uredio a Dubrovački vatrogascistručno podšišali 110 godišnju palmu Eko parka.
Zanimljivo je da je na sredini Eko parka „Ombla „ od početka ove godine postavljen video nadzor u centralnom dijelu Eko parka „Ombla“ ali unatoč nadzornoj kameri vandalizam je nažalost i dalje prisutan. Nadamo se da će Pu Dubrovnik konačno otkriti tko to namjereno uništava Eko park Ombla koji je omiljeno okupljalište ne samo djece i mladih i odraslih Mokošice nego i šire…Evo su nam se najavili u posjet Eko parku Ombla u Mokošici, Oš Korčula, Oš J.Šišgorić, Šibenik i Dječji vrtići iz Konavla što je zaista lijepo da se o našem Eko parku Ombla nadaleko čuje.

Predsjednica:
Jadranka Šimunović