Input your search keywords and press Enter.

15. svečanost podizanja Plave zastave na plazi Valamar Dubrovnik President

Danas je na plaži hotela Valamar Dubrovnik President 15. put svečano podignuta Plava zastava, prestižno međunarodno ekološko priznanje za čistoću i uređenje plaža.

Program na plaži hotela Valamar Dubrovnik President započeo je čišćenjem podmorja u organizaciji Ronilačkog kluba Abbys, nakon čega su Plavu zastavu podigli spasitelj plaže i predstavnik ronilačkog kluba Abbys. Uz prigodni tratamenat svečanosti su nazočili brojni prijatelji kao i gosti hotela.

Plaža hotela Valamar Dubrovnik President prva je dubrovačka hotelska plaža koja od 2002. godine nosi Plavu zastavu. Zahtjevni kriteriji koji su preduvjet dobivanja Plave zastave, koju u Hrvatskoj dodjeljuje Pokret Lijepa naša, odnose se na kompletnu uređenost plaže, kao i sigurnosne uvjete boravka na plaži i u moru, a treba ih zadovoljiti svake godine.

Uz uređenje plaže, održavanje visokih higijenskih kriterija, postavljanje tornja za spasitelje te zapošljavanje profesionalno obučenih spasitelja, osiguranje sanitarnih prostora za osobe s invaliditetom posebna pozornost konstantno se posvećuje kontroli čistoće mora koja predstavlja jedan je od najvažnijih uvjeta za dobivanje ovog vrijednog međunarodnog priznanja.

Valamar Riviera d.d. Odnosi s javnošću

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *