Input your search keywords and press Enter.

U Zagrebu otvoren Bots&Pots, unikatni robotski restoran!

Projekt je to i koji dokazuje da poduzetnička kreativnost i duh u Hrvatskoj ne jenjavaju ni nakon dvije godine krize uzrokovane pandemijom koja je gospodarstvo stavila pred doista velike izazove

Zadovoljstvo nam je objaviti da je prvi svjetski robotski restoran po modelu kuhanja u jednom loncu – Bots&Pots – otvoren danas, u četvrtak 21. travnja u Zagrebu na adresi Vlaška 50!

Ova gastro robotska atrakcija zanimljivost je koju su suvlasnici Điulijano Nola, Dražen Drnas i Hrvoje Bujas, između ostalog i predsjednik UGP-a, ostvarili po prvi puta u Hrvatskoj s ciljem daljnjeg širenja u EU i svijetu.

Radi se o projektu u koji je uloženo jako puno mašte, mašte koja je prerasla u viziju koja je napokon, a nakon gotovo sedam godina, pretočena u projekt Bots&Pots s potencijalom franšiznog širenja po svijetu. Bots&Pots je iskonski “Tesla u ugostiteljstvu”.

Naime, robot kuhar – Gammachef, u najviše 15 minuta pripreme će vam skuhati iznimno ukusno jelo u jednom loncu – crni rižot, gulaš od svinjetine, fuže, razne njoke, indijsku hranu itd. I to sve po pristupačnim cijenama!

Široka paleta jela bazira se na mediteranskoj prehrani, ali su tu i meksiške tortilje te meniji koje svi volimo i radimo jedemo, a naglasak je na cjenovno pristupačnoj hrani.

Bitno je istaknuti kako se koriste isključivo svježe namirnice te se jela pripremaju direktno za naručitelja, što je veliki i jedinstveni iskorak u ugostiteljstvu.

Projekt je to i koji dokazuje da poduzetnička kreativnost i duh u Hrvatskoj ne jenjavaju ni nakon dvije godine krize uzrokovane pandemijom koja je gospodarstvo stavila pred doista velike izazove. Udruga Glas poduzetnika izuzetno se ponosi inovativnošću i hrabrošću hrvatskih poduzetnika koji su uključeni u ovaj revolucionarni koncept, a među kojima je i čovjek koji već dvije godine neumorno radi na zaštititi i poboljšanju poduzetništva u Hrvatskoj, predsjednik udruge Hrvoje Bujas.

“Ovo je priča o robotima kuharima, koji su hrvatska inovacija, i kakvi na svijetu ne postoje, ali je isto tako i priča o iznimno ukusnoj hrani. Startamo u Hrvatskoj, a cilj nam je širenje franšize po cijelom svijetu”, rekao je Đulijano Nola, jedan od suvlasnika i inovatora.

Ekipa Bots&Potsa poziva vas da im se pridružie i uživate s njima u kreativnoj Bots&Pots kuhinji iza koje stoje i unikatni recepti mladog i ambicioznog chefa Vedrana Varvodića. Vidimo se u Vlaškoj 50!

Udruga Glas poduzetnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)