Input your search keywords and press Enter.

U Dubrovniku održan ljetni event Studio Marcela , predstavljeni novi modni trendovi

U hotelu Rixos Premium održan ljetni event Studio Marcela povodom otvorenja dubrovačke oaze ovog popularnog lanca frizerskih salona koje posjećuju i brojne hrvatske zvijezde

Elegantno uređen salon Studia Marcela smješten u jednom od najluksuznijih hotela u Hrvatskoj, na desetom katu hotela s pet zvjezdica- u Rioxos Premium Dubrovnik sinoć je upriličio svečano otvorenje uz koktel kojem su prisustvovala i neka poznata lica.

Vlasnica salona gospođa Jadranka Pezo i direktor hotela Ayhan Basci docekali su uzvanike te im zaželjeli dobrodošlicu.

„Ponosna sam i sretna na svojih 30-ak djelatnika, bez kojih svega ovo ne bi bilo moguće ostvariti. Mi smo jedan veliki i složan tim“, kazala je Pezo. Studio Marcela bavi i uvozom i distribucijom profesionalnih preparata za kosu ‘Silky Techno Basic‘. „To je još jedna naša grana o kojoj ćete puno čuti u salonu, ali i na svim događanjima koja ćemo napraviti u Dubrovniku“, istaknula je Pezo.

„Jedan od najluksuznijih frizerskih studija zaslužuje i takav prostor. Zato smo zadnje dvije godine tražili savršenu poziciju, i na kraju smo je našli. Velika nam je čast i zadovoljstvo i želim vam mnogo sreće i uspjeha u radu“, rekao je Basci.

Brojnim hrvatskim glumicama među kojima su Sanja Vejnović, Ana Begić Tahiri, Ecija Ojdanić, Barbara Nola, Alke Petra Dugandžić ova adresa je nezaobilazna stanica . Među poznatim damama ističu se i brojne Miss Hrvatske i Miss Universe, a neke od njih su prisustvovale jučerašnjem događanju. Kao zaštitna lica iz Zageba su doputovale Antonija Gogić, Nina Slamić gudeljević i Ivana Delač a missice s dubrovačkom adresom Ivana Gržetić Vlahov i Shanaelle Petty uživale su u predstavljanju trendova u frizurama za sezonu jesen/zima 2021 koje su predstavile dubrovačke manekenke Zrinka Čorić, sestre Suzana i Valentina Violić, Gabi Bulat i Paula Pušić noseci haljine popularnog modnog dvojca ELFS.

Program je vodio Davor Garić a videna su i neka dubrovačka lica poput dizajnerice Andree Zvono.

 

FOTO: PR/ Grgo Jelavić Pixsell/ za Studio Marcela

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *