Input your search keywords and press Enter.

STIJEPO GLEĐ MARKOS OBJAVLJUJE NOVI VIDEO SPOT

I ŠALJE BOŽIĆNU PORUKU RADOSTI SA STRADUNA CIJELOM SVIJETU!

Dubrovački tenor Stijepo Gleđ Markos uoči Božića objavljuje novu pjesmu pod nazivom „Božić na Stradunu“ za koju je snimio prekrasan spot koji poput razglednice odašilje svoju radosnu poruku sa Straduna prema cijelom svijetu i budi nadu u radost koja dolazi svima nama već ovaj Božić.
Glazbu i aranžman za ovu pjesmu napisao je Stijepo Gleđ Markos dok je autorica teksta njegova prijateljica i sugrađanka gospođa Aurelija Nadilo. Plesni studio Step ‘ n Jazz je sjajnom koreografijom i izvrsnim plesačima doprinio radosnoj blagdanskoj atmosferi pjesme za koju Stijepo govori:
“Gospođa Aurelija me očarala svojim pjesmama, jedna od njih je bila i ova božićna pjesma koja me dotaknula na samom početku i za koju sam odlučio napisati glazbu. Pjesma kao da je čekala svoj pravi trenutak da bude objavljena. Odiše pravim dubrovačkim ugođajem koji svi mi Dubrovčani posebno osjećamo u ove dane. Posebno sam sretan i zahvalan mladim umjetnicima Step ‘ n Jazz Dubrovnik pod vodstvom sjajne voditeljice i koreografkinje Linde Valjalo koji su se pokazali kao vrhunski plesači ali i profesionalci i svojim zaigranim plesnim koracima doprinijeli blagdanskom ugođaju. Pjesma je puna vedrine i blagdanske emocije koja će posebno odjeknuti u onim srcima koji žive Grad” – istaknuo je Stijepo Gleđ Markos.
Spot su snimali Mateo i Hrvoje Curić dok montažu i video produkciju potpisuje Unique Films i Mišo Sorić, ujedno zadužen za snimke Straduna i snimke iz zraka. Za posljednju snimku iz zraka i čestitku upućenu sa Straduna zaslužan je Nikša Radičević. Spot je režirao Stijepo Gleđ Markos a izvršnu produkciju potpisuje Aria Artis. I ovaj put radi se o sjajnom timu s kojim Markos surađuje na svim svojim video spotovima.

Premijeru spota možete pogledati danas (16/12/2020) u 12:00h

Festival Sentimento

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)