Input your search keywords and press Enter.

MSC CRUISES OTKRIVA DETALJE SVEČANOSTI IMENOVANJA BRODA MSC EURIBIA KOJA ĆE SE ODRŽATI U KOPENHAGENU

  •  Oscarom nagrađena glumica Sophia Loren imenovat će svoj 19. brod MSC Cruisesa
  • Tradicionalna svečanost obilježava pridruženje floti ekološki najnaprednijeg broda dosad te drugog s pogonom na LNG

 

MSC Cruises je otkrio detalje svečanosti imenovanja ekološki najnaprednijeg broda dosad, MSC Euribia, koje će se održati 8.6. u Kopenhagenu, Danska. Skandinavska prijestolnica je odabrana kao lokacija održavanja ove svečanosti zbog svoje bogate pomorske baštine i posvećenosti održivosti. MSC Euribia simbolizira viziju kompanije o održivoj budućnosti te dubokog poštovanja i predanost zaštiti i očuvanju morskog okoliša.

MSC Euribia je „izgrađena za budućnost“ – ovo je dosad energetski najučinkovitiji dizajn broda za kružna putovanja. To je drugi brod u floti MSC Cruisesa koji će biti pogonjen LNG-om, jednim od najčišćih i najučinkovitijih brodskih goriva koje je dostupno u većim razmjerima, a također će biti opremljen najsuvremenijim tehnologijama zaštite okoliša uključujući napredni sustav obrade otpadnih voda, sustav gospodarenja otpadom, mjere energetske učinkovitosti i inovativni sustav upravljanja podvodnom bukom kako bi se smanjio potencijalni utjecaj na morski okoliš.

 

VEČER ZA PAMĆENJE

Slaveći pridruženje ovog inovativnog novog broda floti, MSC Cruises će pozvati goste na svečanost imenovanja najnovije perjanice okupljajući lokalne uglednike, ključne poslovne partnere, predstavnike medija i razna poznata imena uključujući hollywoodsku ikonu i Oscarom nagrađenu glumicu, Sophiju Loren. Gospođa Loren njeguje dugogodišnji bliski odnos s kompanijom te će se ponovno naći u ulozi kume svog 19. broda MSC Cruisesa.

Voditeljica svečanosti će biti Sarah Grünewald, poznata danska televizijska voditeljica, glumica i model. Tijekom večeri gosti mogu očekivati dobro poznatu tradiciju razbijanja boce šampanjca o pramac broda, predivnu gala večeru te izvedbe i zabavu uživo uključujući i poseban DJ set svjetski poznatog francuskog DJ-a i producenta, Boba Sinclaira.

Nakon svečanosti MSC Euribia će započeti s ljetnim krstarenjima sjeverom Europe na 7-noćnim itinererima iz Kiela, Njemačka i Kopenhagena, Danska do očaravajućih norveških fjordova uključujući Geiranger, Ålesund i Flaam.

Saznajte više o ponudi krstarenja na sjeveru Europe, molimo kliknite ovdje.

 

O BRODU MSC EURIBIA

Ova nezaboravna prigoda će gostima omogućiti da prvi upoznaju i otkriju inovativne značajke broda, bogat sadržaj i raznovrsne brodske doživljaje.

Ključne značajke uključuju:

  • NOVO! Doživite umjetnost, 2023 poznatog britanskog umjetnika Juliana Opiea u baru l’Atelier du Voyageur. Umjetničko djelo, naručeno samo za brod MSC Euribia, je posebno izrađen LED ekran 11×2 m gdje će se prikazivati hodajuće figure u Opievom prepoznatljivom stilu.
  • NOVO! Smješteno na krmi broda, Carousel Lounge je redizajniran te ima novi izgled – nudi gostima još više očaravajućih panoramskih pogleda na more kako bi se opustili tijekom dana ili sudjelovali u nizu aktivnosti kao i uživali u različitoj glazbi uživo svake večeri uključujući i nastup Big Band at Sea – jednog od najvećih big bandova na moru.
  • Revolucionarno dječje područje će sadržavati 700 m2 unutrašnjeg prostora koje je u potpunosti posvećeno djeci i tinejdžerima sa sedam soba od kojih je svaka namijenjena različitoj dobnoj skupini, od 0-17 godina. Prvi put ovdje će se naći i NOVO! MSC Foundation Lab, potpuno novo dječje područje i program aktivnosti posvećenih temama održivosti za djecu i tinejdžere.
  • NOVO! Gosti mogu birati između 10 restorana uključujući 5 specijaliziranih restorana s uzbudljivim, potpuno novim restoranom Le Grill gdje elegantan francuski bistro susreće steakhouse, a tu je i Kaito Sushi & Robatayaki koji će po prvi put ponuditi Robatayaki.
  • Impresivnih pet bazena i vodeni park Ocean Cay na temu koralja koji je jedan od najvećih vodenih parkova na moru s tri vodena tobogana za beskrajnu zabavu.
  • Kazalište Delphi s 945 mjesta nudi prvoklasnu zabavu uživo svake večeri sa sedmodnevnim programom raskošnih predstava.
  • Brod nudi 21 bar i lounge salon s 5 vanjskih i 16 unutarnjih prostora kako bi zadovoljili potrebe i preferencije svih gostiju.
  • Gosti će imati priliku istraživati i povezati se na šetnici Galleria Euribia uz najdužu LED kupolu na moru i niz trgovina, restorana i zabavnih sadržaja za otkrivanje.

 

Saznajte više o brodu MSC Euribia, molimo kliknite ovdje.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.