Input your search keywords and press Enter.

Mojati kolekcija – inspirirani između ostalog i Lokrumom!

Život uzme, Mojati vrati!

 

Koncept brend Mojati predstavlja ljetnu kolekciju odjeće i nakita inspiriranu Korčulom i Lokrumom

 

  • Ukupno osam hrvatskih otoka glavni su motiv kolekcije koju čine prepoznatljive končane narukvice te moderni i nosivi komadi odjeće

 

Domaći dizajnerski koncept brand Mojati predstavlja novu, jedinstvenu ljetnu kolekciju inspiriranu s osam hrvatskih otoka pod nazivom „Život uzme, Mojati vrati“.

Kreativni trio iza brenda Mojati je za ovogodišnju ljetnu sezonu pripremio različite modele ručno rađenih končanih narukvica s privjeskom te majica kratkih rukava i sweatshirte koji sadrže baršunaste motive i oblik otoka Korčule, Lokruma, Hvara, Brača, Visa, Murtera, Zlarina i Galešnjaka, jednih od najpopularnijih ljetnih destinacija.

Jadranska obala je jedna od najposebnijih na cijelom svijetu. Kristalno čisto more, dugi i sunčani dani te spektakularna priroda stvaraju poseban i nezaboravan dojam kojem se svi rado vraćaju i sa čežnjom prisjećaju. Upravo je zbog tih neponovljivih trenutaka za pamćenje nastala ova kolekcija, kako bi ih baš svatko uvijek mogao ponijeti i nositi sa sobom kako bi uspomene trajale čak i kada dugo, toplo ljeto prođe.

Hrvatska broji 1185 otoka, od kojih je 66 nastanjeno i svaki ima neku svoju posebnu priču. Tako i svaki komad nakita i odjeće iz nove kolekcije predstavlja otok iz kojeg crpi inspiraciju i to na način da odražava ono što je specifično za baš tu destinaciju. Tako je primjerice za Korčulu karakteristična tradicionalna poslastica klašuni, dok Lokrum skriva zadivljujuću, ali istovremenu i mističnu prirodu i povijest. Ovom kolekcijom Mojati ujedno njeguje i ljepote Hrvatske te promovira njezino prirodno bogatstvo i kulturnu raznolikost.

Sve narukvice su dostupne po cijeni od 80 kn, dok je cijena majica kratkih rukava 169 kn, te sweatshirta 279 kn. Kolekciju „Život uzme, Mojati vrati“ možete naručiti putem službenog Instagram i Facebook profila.

 

O brendu Mojati

Koncept brend Mojati nastao je 2017. godine, kao projekt dvije najbolje prijateljice s velikim snovima i beskrajnim idejama čiji je i danas cilj uhvatiti dobre vibracije iz svih krajeva svijeta i pohraniti ih u jednom Mojati proizvodu. Začetnice brenda su studentica arhitekture Jelka Margarita Bogdanić i studentica prava Ira Pećarević, a timu se kasnije pridružio i student dizajna Karlo Jelić. Danas Mojati predstavlja prepoznati brend na hrvatskom tržištu s vjernom publikom i velikim planovima za budućnost.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)