Input your search keywords and press Enter.

Luksuzni brend za putovanja Explora Journeys predstavlja novu uslugu By Appointment

Novi luksuzni lifestyle brend za putovanja Explora Journeys predstavlja potpuno novu uslugu u industriji – „By Appointment“

Nova usluga dodatno potvrđuje inovativnu i klijentima prilagođenu predanost globalnoj zajednici putničkih savjetnika

Explora Journeys, novi luksuzni lifestyle brend za putovanja, je najavio pokretanje usluge „By Appointment“, ekskluzivno za zajednicu putničkih savjetnika što je potpuna novost u industriji.

Usluga „By Appointment“ odražava značajna ulaganja kompanije u istraživanja, ankete, fokusne skupine, prikupljanje i obradu podataka o ciljanim potrošačima i prateću tehnologiju kako bi se osigurao pristup usmjeren na korisnika koji, uz odvažnu komercijalnu politiku, naglašava predanost Explora Journeys-a prema globalnoj zajednici putničkih savjetnika.

U samo četiri klika naši cijenjeni partneri mogu zakazati sastanak s predstavnikom korisničkog iskustva Explora Journeys-a, a potvrdu će primiti odmah uz personaliziranu poruku s kratkim predstavljanjem njihovog ambasadora. Telefon savjetnika za putovanja će zazvoniti u zakazano vrijeme i datum čime se uklanja bilo kakvo vrijeme čekanja. Sastanci se trenutno održavaju na engleskom jeziku, dok će uskoro biti dostupni i na dodatnim jezicima (njemački, talijanski, francuski i španjolski).

Putnički savjetnik koji je već iskusio ovu uslugu opisao ju je kao „oličenje luksuza“, 30-minutni sastanci omogućuju putničkim savjetnicima razgovor i stavljanje željenog apartmana na listu čekanja za jedno ili više od ukupno osam inauguralnih putovanja tijekom prve godine plovidbe broda EXPLORA I, uključujući i prvo putovanje predviđeno za 16.05.2023.

Zahtjevi za stavljanje na listu čekanja ne predstavljaju obvezu i ne zahtijevaju polog, a putnički savjetnici mogu naknadno tijekom dodatnog sastanka pretvoriti opciju u rezervaciju s depozitom na kojoj će, već u ovom trenutku, ostvariti svoju proviziju.

„Explora Journeys će predstaviti morski bijeg poput nijednog drugog, omogućujući gostima opuštanje, stvaranje uspomena, povezivanje s onim što im je najvažnije u životu i doživljaj onog što nazivamo „morskim stanjem uma“, rekao je Chris Austin, direktor prodaje, Explora Journeys. „Izgrađen u talijanskom Fincantieriju i dizajniran u partnerstvu s njima kao i nekim od vodećih svjetskih dizajnera superjahti i luksuznog ugostiteljstva, naša flota od četiri inovativna broda pruža prostor, izbor, privatnost, opuštajuću udobnost i eleganciju. Dodatno, jedna od ključnih točaka diferencijacije je naša podrška koju pružamo globalnoj zajednici putničkih savjetnika. Željeli smo u potpunosti ukloniti vrijeme čekanja i staviti kontrolu u ruke naših putničkih partnera. To je rezultiralo time da mogu razgovarati s našim ambasadorima u vrijeme kada njima odgovara te staviti apartmane za njihove cijenjene klijente na listu čekanja i prije nego što službeno otvorimo prodaju kasnije ove godine. Početne povratne informacije industrije prepoznaju našu uslugu kao „najbolju u klasi“ na što smo iznimno ponosni.“

Predsjednik Travel Leadersa, John Lovell, je komentirao: „Usluga „By Appointment“ Explora Journeys-a je jedna od smjelih inicijativa i noviteta u industriji koje brend pokreće zajedno s prvim provizijskim programom koji podrazumijeva isplatu provizije partnerima na depozite i na primljenu finalnu uplatu. Ovo su jedni od ključnih faktora po kojima je Travel Leaders grupa odlučila brendu dodijeliti „preferirani“ status. Zadovoljstvo nam je poželjeti dobrodošlicu Explora Journeysu našem popisu posebno važnih partnera.“

Usluga „By Appointment“ će biti stalno dostupna kako bi putnički savjetnici uvijek imali mogućnost zakazati termin za razgovor i izvršiti rezervaciju za svoje cijenjene klijente. Alternativno, nakon službenog otvorenja prodaje ovog brenda, putnički agenti će moći nazvati telefonski broj Experience Centra ili jednostavno kliknuti „poziv“ na web stranici Explora Journeys-a.


Putnički savjetnici se mogu prijaviti za termin posjećujući web stranicu: Travel Advisors (explorajourneys.com)

Darija Semiz
Marketing Dpt
MSC Krstarenja doo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *