Input your search keywords and press Enter.

Gastro Croatia: Prvi portal s detaljnim pregledom gastronomske ponude Hrvatske – Dubrovnik među prvima na redu

Prvi i jedini portal gdje će biti moguće detaljno pregledati Gastro ponudu cijele Hrvatske, Gastro Croatia, krenuo je s radom – www.gastro-croatia.eu .

Cilj projekta je promovirati HRVATSKI TURIZAM kroz Gastro ponudu i tako privući što veći broj turista. Uz prekrasnu obalu i čisto more, želimo poslati poruku cijelom svijetu da Hrvatska ima i izvrsnu Gastro ponudu. Stranica je prevedena na 27 jezika tako da će skoro svaki turist od kud god da dolazi moći na svom jeziku pretražiti i pronaći najbolji restoran za sebe. 

Za početak krećemo sa 6 županija (Dubrovačko-neretvanska, Splitsko-dalmatinska, Zadarska, Šibensko-kninska, Istarska i Primorsko goranska), gdje smo se isključivo fokusirali na turistička mjesta uz more zbog skorog početka sezone.

Od jeseni će portal proširiti svoju ponudu i na kontinentalni dio Hrvatske. 

Svaka županija odnosno regija ima svoju web stranicu: 

1.      Gastro Dubrovnik: www.dubrovnik.gastro-croatia.eu

2.      Gastro Split: www.split.gastro-croatia.eu

3.      Gastro Zadar: www.zadar.gastro-croatia.eu

4.      Gastro Šibenik: www.sibenik.gastro-croatia.eu

5.      Gastro Istra: www.istra.gastro-croatia.eu

6.      Gastro Rijeka: www.rijeka.gastro-croatia.eu 

Pretragu je moguće vršiti po vrsti jela i vrsti kuhinje. Također, pretraga se može suziti da svaki turist može izabrati regiju, grad/općinu, mjesto i da li u nekom ugostiteljskom objektu svira živa glazba. Kompletna tražilica prevedena je na 27 jezika tako da će svima onima koji dođu u Hrvatsku biti jednostavna za snalaženje.

Od 01.05.2016. naše djelatnice kreću u obilazak restorana i hotela u 6 županija kako bi prezentirale projekt Gastro Croatia, a s ciljem promoviranja i predstavljanja Gastro ponude Jadrana i Hrvatske cijelom svijetu!
Želja nam je da prije početka sezone, do 01.06.2016. na našem portalu www.gastro-croatia.eu imamo što više ugostiteljskih objekata, kako bi turisti iz cijelog svijeta mogli na jednom mjestu pregledati što veću i raznovrsniju Gastronomsku ponudu koju Hrvatska nudi. 

Već smo započeli sa promocijom samog Portala, kako bi na vrijeme pozvali turiste da ove godine dođu ljetovati u Hrvatsku. 

Dopis koji šaljemo po cijelom svijetu:

Dear Sir/Madam,

We invite you to spend your holidays in Croatia!

Besides beautiful coastline, clear sea and beaches for every taste, you will be able to enjoy diverse local and international cuisine. Fresh local ingredients, a wide selection of dishes and an amazing variety of wines will satisfy even the most demanding guest.

As of 1 June 2016, you will be able to enter the first and only portal offering the best locations in Croatia where you can indulge your senses. Visit www.gastro-croatia.eu to discover your new favourite restaurant.

Welcome and Bon Appetit! 

Alen Alić, dipl.oec. , predsjednik Uprave, Gastro Croatia

2 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *