Input your search keywords and press Enter.

Up. odjel za promet: Trotoari u Hebrangovoj

Duž cijele Hebrangove, asfaltirane pred izbore prije deset godina, napravljen je duž južne strane trotoar. Mjestimično je trotoar napravljen i na sjevernoj strani. Najčešće pak na sjevernoj strani trotoar “glumi” rubni dio same ceste pa se niti ne može smatrati trotoarom.

Sve je to u redu kad bi se iz svake ulice na sjevernoj strani napravila barem zebra, odnosno kad bi se barem uredio prilaz i prijelaz preko Hebrangove.

Ovdje, na slikama je prikazan spoj ulice Od Gaja i Hebrangove. Ukupno 14 skalina predstavlja taj spoj i nepremostivu prepreku roditeljima sa kolicima, invalidima, …

Nema nikakvog razloga da to ostane tako. Umjesto ovih 14 skalina može se napraviti blagi nagib… mjesta ima dovoljno! Ili barem sami spoj urediti da izgleda pristojno kako dolikuje turističkom biseru, kojeg tretiramo kao turističko smeće.

Blaženko Carević

Loading map...

Loading

One Comment

  • Stanka Galettini napisao:

    Istina , ovakav ulaz i izlaz na Hebrangovu ulicu je krajnje neuredan , kompliciran i primitivan. Bilo bi idealno kada bi prostor za invalide i ostala kolica imao blagi , siguran pad prema izlazu jer u protivnom to će koristiti samo motoristima što bi bio pakao za cijeli rejon. Dobra zamisao i vrijedna pohvale !

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)