Input your search keywords and press Enter.

Villa Dubrovnik: Stanje na kopnu i akvatoriju u blizini i želja za razgovorom između “suprostavljenih strana”

Prenosimo pismo medijima Igora Legaza:
Jučer, 11. kolovoza sam obišao obalu kod hotela Villa Dubrovnik i snimio sam “reportažu”,  koju sam razdijelio na 3 teme:
Mikrolokacija za gradnju pristana

https://youtu.be/bc_aP_pCtxs

Željezna konstrukcija
Krasna uvalica
Namjera mi je bila, da u (koliko – toliko) pomirljivom tonu, izložim stanje na kopnu i akvatoriju u blizini navedenog hotela, te da javno istaknem želju za razgovorom između “suprostavljenih strana”.
Podsjećam, od 04.08.2019. (nedjelja), kada je “nastupio narod” da uspostavi položaj plažnog konopa od kupališta Gjivović, točno onako kako ga je Grad Dubrovnik dao postaviti 09.08.2018., stanje je nepromijenjeno, kako se to vidi na današnjoj fotografiji.
Za  upravu tvrtke “Villa Dubrovnik” d.d. i za građane (“suprostavljene strane”), sporan je akvatorij oblika “trokuta”, koji je bitak kupališta Gjivović (ono po čemu kupalište Gjivović jest to što jest). Taj “trokut” uprava navedene tvrtke hoće koristit kao akvatorij za manovre raznovrsnih plovila (osobito se to odnosi na 465 DB), kako bi brodice mogle pristajat uz montiranu željeznu konstrukciju (vrhu koje naznačena tvrtka nije ovlaštenik koncesije).
Naglašavam da građani žele sva sporna pitanja riješit konstruktivnim razgovorom, a ne upornim smišljanjima kako podvalit “suprostavljenoj strani” (nikome nije u interesu stalno stvaranje nepotrebnih tenzija).
za udrugu
DIVLJA LIGA VATERPOLO
Igor Legaz

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *