Input your search keywords and press Enter.

Pismo naše sugrađanke

Uvijek sa zadovoljstvom prenosimo lijepe vijesti, tako i otvorena pisma naših sugrađana. Jedno takvo je i pismo koje slijedi:

Poštovani,

u ovim trenucima kad smo svi zatvoreni u svojim domovima i molimo Boga da ova situacija u kojoj se našao cijeli svijet što prije završi, osjetila sam potrebu da skrenem pozornost na jednu pozitvnu osobu.
Ona je gospođa Mirjana Vujnović i ravnateljica je Doma za starije i nemoćne osobe Domus Christi.
Moja majka je već šestu godinu korisnica doma. Od samog početka svog boravka pa do današnjih dana izuzetno je zadovoljna uvjetima života u njemu. A vjerujte mi to zadovoljstvo ne mjeri se samo u izgledu ili čistoći spavaonica, kupatila i prostorija za zajednički boravak. Zadovoljstvo boravka čine ljudi, djelatnici doma. Kompletno osoblje doma korektno obavlja svoj posao i trudi se da svaki član njihove ne tako male zajednice bude zadovoljan svojim životom u njemu. Ovim putem se i svima njima iskreno zahvaljujem na brizi i požrtvovnom radu.
Naviknuta sam da redovito posjećujem svoju majku. Ova situacija me u tome sprječava. Teško mi je, a posebno je teško njoj kojoj posjete svih članova obitelji čine veliku radost.
Tu uskače naša draga ravnateljica. Ona redovito obilazi svakog člana doma. S toliko pažnje i strpljenja razgovara sa svakim od njih kako bi o tome kasnije telefonom obavijestila njihove obitelji. Redovito nas izvještava o majčinom zdravstvenom stanju, o mjerama koje se za zaštitu svih korisnika poduzimaju, o aktivnostima u domu i o načinu na koji možemo nešto donijeti u dom a da nikog pri tom ne ugrozimo.
Iskreno joj se na tome zahvaljujem i želim joj da u zdravlju i s istom ovakvom voljom nastavi obnašati svoju dužnost i u budućnosti.

Svim srcem vjerujem da će ova situacija brzo završit i da ću ponovo moći zagrliti svoju mamu… a do tad s radošću iščekujemo telefonske vijesti iz doma.

Srdačan pozdrav
vaša Sugrađanka

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *