Input your search keywords and press Enter.

Može li Gruž biti šesniji?

Otvoreni eko apel Komunalnim službama Grada !

Do kada neuređene zelene površine i arle u Gružu pored RK Srđ i banke …pitaju nas naši sugrađani preko naših zelenih kontakata u posljednje vrijeme… Žale nam se kako se godinama taj vitalni dio Gruža ne uređuje. Prije se jako lijepo uređivao.
Dijelimo razmišljanja i ogorčenost naših sugrađana jer ovo je jedan od najfrekventnijih dijelova Gruža gdje osim nas građana prolaze i brojni turisti jer u samo nekoliko metara tu se s jedne i druge strane nalaze dva hostela! Sjećamo se dok smo prije 30 godina bili volonteri Duba, Društva prijatelja prirode, Dubrovnik da smo prije glavne turističke sezone obilazili sa Komunalnim, turističkim i hortikulturnim djelatnicima sve punktove Grada posebno one gdje se turisti zadržavaju, odmah zabilježili i reagirali ako je bilo kakvih neuređenih ili zapuštenih površina.
Vidimo da je u posljednje vrijeme zamrla ta praksa a mišljenja smo da bi je trebalo aktivirati što prije jer Grad nam postaje sve više zapušten i zanemaren od odgovornih institucija koje bi trebale brinuti s ljubavlju o njemu!
Stoga molimo Komunalne službe Grada da najhitnije reagiraju !

Predsjednica: Jadranka Šimunović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *