Input your search keywords and press Enter.

Maslina kod Kompasa

Korektno napisano u današnjoj tiskivini “D.D.”, ali čitatelji opet ne znaju ni približno od  onoga što se zbivalo, a ja neću odat, osim u nekom interview i to ne za bilo koji medij.

Ja imam zakonsku mogućnost da od glavnog urednika, svakog od “portala” koji je napisao nešto za mene, a nije me prethodno “pitao za riječ”, da zatražim objavu ispravka netočnih  informacija.

Čak i ako budem to zatražio, ja ću samo napisati, otprilike, ta i ta riječ ili rečenica (dio rečenice) je neistinita ili lažna (svjesna neistina) ili (što je svakomu vidno) da je prenesena od neupućenog izvora.

O meni su dubrovački mediji pisali  (govorili), kao da sam se lažno predstavljao za nekog drugoga, pa da sam tako dovodio u zabludu službeno gradsko osoblje, a nadasve birače i izbornu komisiju, pa da bih tako sudjelovao u krupnoj izbornoj prevari.

Ukratko, gotovo svi dubrovački mediji su me, početkom ovog tjedna, potpuno bezrazložno javno prikazali kao prevaranta, iako ja, ama baš ničim, nisam dao ni trunke obrisa povoda, da se mene spominje.

Tako su mediji pisali, zasnivajući štiva na naručenim izjavama trećih osoba (potpuno neupućenih u stvarna događanja).

Nitko se nije uopće upustio u pisanje analize pitanja, koja su mogla biti postavljena kao vijećnička  (da je dnevni red GV bio proširen), a jedno od takvih eventualnih pitanja se odnosilo na ovu maslinu:

 

Ono što “Vrtlar” nije uradio pola godine, odradili su jutros Lapađani.

Igor Legaz

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)