Input your search keywords and press Enter.

Iskoristite mogućnost besplatne vožnje brodom

Iskoristite mogućnost besplatne vožnje brodom u sklopu projekta

 Tourism Friendly Cities-URBACT

 

Dubrovačka razvojna agencija DURA u suradnji s Gradom Dubrovnikom poziva sve građane na BESPLATNU VOŽNJU BRODOM ‘’RUDOLFO’’ / ‘’BRENUM’’ od Stare gradske luke do gruške luke i obratno, i to svaki petak i subotu, počevši od 30.7.2021 do 4.9.2021!

Brod će voziti svaki petak i subotu ovisno o vremenskim prilikama prema slijedećem rasporedu: polazak iz Stare gradske luke u 7:30, povratak iz gruške luke u 9:30.

Uspostavljanje brodske linije na ruti od Stare gradske luke do gruške luke i obratno dio je pilot aktivnosti europskog projekta Tourism Friendly Cities, financiranog iz programa URBACT, kojim se želi ispitati zainteresiranost građana i posjetitelja grada za jednu ovakvu pomorsku liniju javnog prijevoza u budućnosti, a sve u svrhu smanjenja prometnih gužvi te razvoja održivog turizma definiranog projektom Poštujmo grad!

Posebno na datume 31.7. 2021 i 7.8.2021, uvesti će se i popodnevna linija kako bi svi zainteresirani mogli uživati u manifestaciji Ljeto u Gružu.

31.7.2021 brod će krenuti iz Stare gradske luke u 17:00 s povratkom iz gruške luke u 21:00 kako bi  posjetitelji uživali u ’ŠETNJI KROZ POVIJEST GRUŽA’, dok će 7.8.2021 brod krenuti iz Stare gradske luke u 18:00 s povratkom iz gruške luke u 21:30 kako bi građani i posjetitelji mogli poslušati koncert Dubrovačkog simfonijskog orkestra.

Iskoristite mogućnost besplatne ugodne vožnje brodom u trajanju od 45 minuta te izbjegnite prometne gužve i vrućinu!

Više o projektu možete pogledati na sljedećem linku: https://dura.hr/2020/08/24/tourism-friendly-cities-poticanje-razvoja-odrzivog-turizma-u-srednje-velikim-gradovima-diljem-eu/

Dubrovačka razvojna agencija

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)