Input your search keywords and press Enter.

Eko parku Ombla vapi za popravcima

Popravite više drveni stol , klupe i ostale drvene exponate u Eko parku Ombla u Mokošici!

Otvoreni eko-apel Komunalnim službama Grada Dubrovnika:

Još od prošlog proljeća molimo Komunalne službe Grada da poprave drvene exponate u Eko parku  Ombla u Mokošici, ali kao da govorimo u vjetar! Evo došla je jesen, a još nisu u Eko parku  popravljena drvena klupa, stol, mobile, ulazna vrata, drveni koš, kućice za knjige, drveni slavoluk…

Eko park “Ombla “u Mokošici je dodijeljen našim eko udrugama od Grada Dubrovnika 1997 godine i  jedini  je eko park u Dalmaciji. a uredili su ga i osmislili 1997 i 1998 naši  volonteri iz eko udruge “Ombla””..a poslije Eko Omblići & Zeleno Sunce !

2005 godine je Ekopark dobio Nagradu od TZ Grad i Grada Dubrovnika!

Eko park Ombla u Mokošici je omiljeno mjesto za svu djecu , mlade odrasle .ne samo Mokošice već i Grada .Do sada su ga posjetile mnoge udruge..škole….vrtići.. grupe  iz Hrvatske i svijeta!Tu se slave rođendani..održavaju kreativne radionice..sajmovi cvijeća..humanit.akcije.. ..pjeva…pleše..druži.

2006. smo uz pomoć donatora otvorili prvu fontanu s pitkom vodom  u Rij.dubrovačkoj.Unatoč 4 kamere ovaj Eko park se sustavno uništava i devastira…što je nama nepojmljivo..jer smo to uredili s ljubavlju za sve ljude dobre volje..!!Zanimljivo da se do danas nije saznalo svih ovih godina.. tko su vandali koji lome ruše i kamenu fontanu i vrijedne drvene exponate!??

“Dvije su riječi su samo potrebne:Počnite odmah!!”

 

Predsjednica Eko centra Zeleno Sunce I Eko Omblići: Jadranka Šimunović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.