Input your search keywords and press Enter.

Uskršnja maštanja

Bilo je zabavno, poučno, nadasve šareno i veselo!

Društvo Naša djeca Dubrovnik u četvrtak, 05. travnja organiziralo je u predvorju dvorane A.Stepinca radionicu pod nazivom Uskrsna maštanja. Prva ovakva radionica održana je 1993. godine. U radu je sudjelovalo preko pedesetoro učenika iz svih osnovnih škola. Ove godine volonterima DND-a pomagali su i studenti Američkog koledža.
Učenici su bili kreativni u osmišljavanju i izradi raznih predmeta prigodnih za Uskrs. Mogli smo vidjeti puno pilića, zečića, leptira, cvjetova i ukrašenih pisanica, za koje su koristili više tehnika i raznih materijala. Nakon završenog rada postavljena je i mala izložba uradaka. Obzirom da ista nije mogla ostati više dana, učenici su bili zadovoljni i sretni što su mogli svoje uratke ove godine ponijeti doma.

                                                     Društvo Naša djeca Dubrovnik

USKRŠNJA MAŠTANJA

Osamnaestu godinu zaredom Društvo Naša djeca Dubrovnik organiziralo je kreativnu radionicu Uskršnja maštanja, 21. travnja 2011. u palači Sponza.Sudjelovao je očekivani broj učenika i djece mlađe dobi koji su bili u pratnji roditelja, nona, kao i zapaženi broj stranaca. Posebno su nas veselili strani turisti koji su se uključili u rad sa svojim idejama i uratcima. Izložba se postavljala tijekom rada tako da je ista bila gotova na kraju radionice. Djeca su se posebno veselila što su na kraju svoje uratke mogla odnijeti doma.

DND

Uskršnja maštanja

U organizaciji Društva Naša djeca Dubrovnik, 09. travnja u palači Sponza održana je kreativna radionica. Sudjelovalo je  oko pedesetak djece i to: učenici osnovnih škola, djeca predškolskog uzrasta, članovi Dječjeg gradskog vjeća i Dječjih foruma. U radu radionice aktivno su se uključili i roditelji koji su doveli svoju djecu.  Posebno su nas veselili strani turisti koji su sa zanimanjem promatrlai naše aktivnosti. U radionici je napravljeno dosta uradaka raznim tehnikama. Po završetku radionice otvorena je izložba. Ove godine svako dijete je moglo svoj uradak odnijeti doma, što ih je posebno veselilo.

Društvo Naša djeca Dubrovnik

USKRŠNJA MAŠTANJA

U organizaciji Društva Naša djeca Dubrovnik u četvrtak, 28. ožujka 2013. u Klubu Popiva na Babinom kuku održana je radionica pod nazivom „Uskršnja maštanja“.

U radionici su sudjelovala djeca vrtićkog uzrasta, učenici osnovnih škola, roditelji i volonteri Društva. Održano je pet radionica: izrada zečeva, koka, košarica i slika s tehnikom salveta. Po završetku radionice za sve sudionike organizirali smo u parku na Babinom kuku skrivena čokoladna jaja i bombone. Nagrade su bile slatke.
Svako dijete doma je ponijelo svoje radove i veliki osmijeh na licu. Roditelji su bili zadovoljni organiziranom radionicom u kojoj su i sudjelovali..

Društvo Naša djeca Dubrovnik