Input your search keywords and press Enter.

“Tjedan za djecu” u teatru!

Bogatstvo programa u “tjednu za djecu” u teatru!

Događanja u Kazalištu Marina Držića tijekom ovog tjedna s posebnim su naglaskom za najmlađe! Baletna predstava Coppelija u koprodukciji s baletnim odjelom umjetničke škole Luke Sorkočevića je na repertoaru 11. & 12. prosinca, a za vikend 15. & 16. prosinca publiku očekuje lutkarski “Čarobni grah” koji će izvesti Aster Dubrovnik pod pokroviteljstvom TZ Grada Dubrovnika. Posebna poslastica je premijera dugo očekivane predstave “Ježeva kućica” koja će se odigrati u produkciji Kazališne družine Kolarin 16. prosinca u 17:30h.

Dio predstava je već u potpunosti rasprodan i besplatne ulaznice su većim dijelom preuzete, a osim programa usmjerenog na djecu u sklopu Dubrovačkog zimskog festivala, repertoar će 14. & 15. prosinca u 19:30h po promotivnoj cijeni ulaznice od 30kn ponuditi komad “Pikova dama”! Tekst A.S. Puškina u režiji Denisa Azarova je premijerno izveden u sklopu Dubrovnik Art Foruma u studenom ove godine.

Kazalište će također ugostiti Linđo 13. prosinca s tradicionalnim koncertom povodom Sv. Lucije, a 14. prosinca će vrata male scena – Teatar Bursa biti otvorena uz slobodan ulaz na javnu tribinu i predstavljanje knjige Antuna Nodila “Teatar filozofije”.

Sve informacije i rezervacije su dostupne od utorka do nedjelje na blagajni KMD – tel. br. (020) 321 088 ili na e-mail: blagajna@kmd.hr

KMD

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.