Input your search keywords and press Enter.

ŠTO RADE MIŠI PO KIŠI

Glazbenom pričaonicom „Što rade miši po kiši“ na Odjelu za djecu i mlade Narodne knjižnice Grad ovog petka u 18 sati nastavlja se akcija darivanja slikovnica

Glazbena pričaonica za najmlađe (djecu od 3 do 6 godina) pod naslovom „Što rade miši po kiši“ održat će se večeras, 21. veljača u 18 sati u prostorima Odjela za djecu i mlade Narodne knjižnice Grad.
-Pjevat ćemo, pričati i svirati odabrane stihove iz pjesmarice „Kućica u gljivi“, poručuju naše knjižničarke d Dječjeg odjela i pozivaju mame, tate, bake i djedove da dođu sa mališanima i zabave se.
Glazbena pričaonica nastavak je akcije darivanja slikovnica koja je započela 14. veljače (Međunarodni dan darivanja knjiga) i trajat će do 2. travnja (Međunarodni dan dječje knjige). Posjetitelji pričaonice mogu pokloniti slikovnicu i po osobnom izboru odlučiti kome ide poklon: nekom od gradskih vrtića ili Odjelu za djecu Opće bolnice Dubrovnik. Slikovnice se mogu pokloniti i svakog drugog dana na Odjelu za djecu i mlade Narodne knjižnice Grad i Narodnoj knjižnici – ogranak Mokošica pod geslom „Daruj slikovnicu – uzmi bombon!“
Riječ je o projektu koji se održava u okviru nacionalne kampanje „Čitaj mi“ volonterskog projekta kojim se djecu želi potaknuti da više čitaju i kojim se kod njih želi probuditi ljubav prema čitanju i darivanju.

Marko Giljača,
suradnik za marketing i odnose s javnošću
Dubrovačke knjižnice Dubrovnik
www.dkd.hr