Input your search keywords and press Enter.

Razmjena školskih knjiga online putem Burze udžbenika

Svi učenici i roditelji koji još uvijek nisu razmijenili svoje školske udžbenike, mogu to napraviti na portalu Burza udžbenika na adresi http://burza.skole.hr.Podsjećamo sve učenike i roditelje da ukoliko to još uvijek nisu napravili na portalu Burza udžbenika na adresi http://burza.skole.hr mogu razmijeniti svoje školske udžbenike.
Na Burzi udžbenika učenici i roditelji mogu na vrlo jednostavan način napraviti popis udžbenika koje nude. Udžbenici koje je učenik koristio prošle školske godine automatski će se prikazati kada učenik ostavi podatke o tome koji je razred i školu pohađao. Učenik tada može ažurirati popis na način da ukloni s popisa udžbenike koje ne nudi, te eventualno doda i druge naslove.
Učenici i roditelji također na Burzi udžbenika vrlo jednostavno mogu napraviti popis udžbenika koje potražuju, birajući ih iz Kataloga obveznih udžbenika i pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava za osnovnu školu, gimnazije i srednje strukovne škole. Za svaki udžbenik koji potražuju, a netko ga u sustavu nudi, učenik će dobiti popis ponuđača i mogućnost kontaktiranja tih osoba.
Kroz navedene mogućnosti, Burza udžbenika na http://burza.skole.hr svim hrvatskim učenicima i roditeljima omogućuje jednostavnu razmjenu školskih naslova. Koristeći tehnologiju svima koji potražuju i nude školske udžbenike omogućeno je kontaktiranje bez vremenskih i geografskih ograničenja.
Burza udžbenika razvijena je 2009. godine na inicijativu Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta u suradnji s Hrvatskom akademskom i istraživačkom mrežom – CARNet, a trenutno ima više od 20 000 korisnika.

Uredništvo Portala za škole
Hrvatska akademska i istrazivačka mreža – CARNet Josipa Marohnića 5, 10000 Zagreb
www.skole.hr